Saçlarda BarbIe efekti

1990’dan beri Dünya’da en çok satılan Barbie bebekleri aynı zamanda güzellik idolü haline de geldi ve güncelliğini hiç yitirmedi.

Haberin Devamı

 Margot Robbie ve Ryan Gosling’in başrollerini paylaştığı merakla beklenen Barbie filminin görüntülerinin internete düşmesi ve fragmanının yayınlanmasından ardından Barbie görünümü yine tüm Dünya’da trend haline geldi. Dünyaca ünlü markaların pespembe kreasyonları ile Rapunzel uzunluğundaki denizkızı dalgalı saçlara platin sarısı bambaşka boyut boyut getirdi. Peki Barbie pembesi kıyafetlerinizle uyumlu platin sarısı ve uzun saçlara nasıl sahip olabilirsiniz? Öncelikle eğer saçınızın rengini açmayı düşünüyorsanız önce cilt tonunuza uygun bir açık saç tonu seçmelisiniz. Boya işlemi yapmadan önce saçınıza profesyonel saç bakımları uygulatarak saçınızın yıpranmasını minimuma indirebilirsiniz. Saç rengini güzel gösteren en önemli unsurlardan biri de canlı ve sağlıklı olmasıdır. Bu canlılığı korumak elbette düzenli bakım da şart. Yaz aylarında daha da kuruyan saçlarınız için haftada bir Protein Kompleks saç maskesi kullanıp saçınızın dokusunu ipeksi bir hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Saçlarda BarbIe efekti


Eğer hem sarı hem de uzun saçlarınız olsun istiyor ama saçlarınızın uzamasını beklemek istemiyorsanız mikro ve medikal saç kaynak yöntemleri ile hem doğal hem de upuzun saçlara sahip olabilirsiniz.

Üstelik saçlarınızı yıpratmadan! Mikro ve medikal kaynağın en önemli özelliği diğer kaynak yöntemleri gibi saçınızı yıpratmamasıdır.

Çünkü plastik içermeyen doğal saçlar kullanılır ve saçınızı yapıştırmak için kullanan malzemeler diğer yöntemlerdeki gibi saçınıza zarar vermeyen içeriklerden hazırlanır.

Diğer önemli bir unsur ise saçınızın köküne ağırlık yapmayacak şekilde uygulanmasıdır. Çünkü ince tutam bir saça taşıyamayacağı ağırlıkta bir saç uygularsanız saçınızın kopmasına ve zarar görmesine neden olur. Görsel olarak da doğal bir görünüm elde edemezsiniz.

Saçlarda BarbIe efekti

BarbIe PonytaIl

Haberin Devamı

Mükemmel şekilde sallanan ama aynı zamanda sofistike olan Barbie atkuyruğu hemen hemen herkese ve her saç tipine yakışıyor. İşte mükemmel şekilde sallanan ve aynı zamanda sofistike olan Barbie atkuyruğu hakkında bilmeniz gerekenler…
Barbie at kuyruğu aslında Audrey Hepburn’den geliyor, ama zaman içinde elbette o da biraz değişti. Günümüzde ise Ariana Grande, Kim Kardashian, Paris Hilton, Cardi B ve diğerleri gibi pek çok yeni versiyonları ile yinelemesi var.
Uzun ömürlü olmasının nedeni ise evrensel olarak gurur verici olmasıdır. Barbie Ponytail’inizi işe giderken, günlük sosyal hayatınızda ya da akşam partiye giderken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizi her zaman şık ve sofistike gösterir!

Yazarın Tüm Yazıları