Mikro ve medikal kaynakla çabasız güzellik

Antik Çağ boyunca hemen hemen bütün kültürlerde hem kadın hem erkek için uzun saç şıklık, özgürlük ve zenginlik olarak kabul edildi. Eski Yunan’dan Çin’e kadar hepsinde aynı.

Haberin Devamı

Hatta bozkır kültürleri, Japonya, Mora, Kuzey Avrupa gibi bölgelerde kısa saç kölelere has bir özellikti ve saçını kesmek bir insana yapılabilecek en ciddi hakaretlerden biriydi. Yunan tanrı ve tanrıçalarının hemen hepsi uzun saçlı tasvir edilmişti, mitolojik kahramanların tümü uzun saçlıydılar. Filozoflar, şairler, yüksek statülü tüm meslek erbapları, din adamları, krallar, kraliçeler daima uzun saçlıdır.
Uzun, kalın ve sağlıklı saçlar çoğunlukla doğurganlık ve gençliğin bir işareti olduğundan bilim insanları çoğu tür arasında uzun saçın doğal seçilimde büyük rolü olduğunu düşünmektedir. Yani uzun ve gür saçlarınız varsa daha çekici gözükürsünüz!
Mikro ve medikal kaynak ile belinize kadar inen, ipeksi ve sizi adeta Elysee Sarayı’ndan çıkmış bir prenses gibi gösteren saçlar ile çabasız bir güzelliğe kavuşabilirsiniz!

Haberin Devamı

Mikro ve medikal kaynakla  çabasız güzellik

Neden mikro ve medikal kaynak?
Saçınıza uygulanan tüm işlemlerde öncelik saç sağlığınızı korumak ve saçınıza zarar vermemek. Mikro ve medikal kaynak işlemleri kullanılan malzemelerin içeriği nedeni ile saçınıza zarar vermez ve son derece doğal gözükür. Daha önce saçınıza kaynak işlemi yaptırdınız ve takılan ek saçlar saç diplerinizden gözüktüğü için nasıl doğal gözükebileceğini merak mı ediyorsunuz? Mikro ve medikal kaynakta ince saç tutamları saçınıza uygulanır. Bu nedenle takılan saçlar aşağıya doğru ağırlık yapmaz ve kendi saçınızdan ayırt edilemez. Böylece kimse kaynak yaptırdığınızı fark etmez, en önemlisi de saç dipleriniz zarar görmez.
Diğer önemli detay ise takılan saçları çıkarma aşaması. Normalde bu aşamada saçlar oldukça zarar görür ve saçlarda kopmalar yaşanır. Ancak mikro ve medikal kaynakta uygulanan saçlar çıkartılırken özel bir solüsyon kullanıldığı için saçın yıpranma oranı minimuma indirilmiş olur.

Mikro saç kaynak nedir?
Mikro saç kaynak, bir saç uzatma yöntemidir. İnce telli, orta incelikte veya kalın telli saçlar için kullanıldığı gibi; dalgalı, düz, kıvırcık, uzun ya da kısa saçlara da uygulanabilmektedir. Ayrıca mikro kaynak yöntemini; kimyasal işlemlerden dolayı yıpranmış, zarar görmüş, yanmış ve hatta kopmuş saçlar için de uygulanabilinir.

Medikal saç kaynak nedir?
Medikal saç kaynak; ince telli, seyrek, kırılgan ve çok ciddi zarar görmüş, yanmış ve kopmuş saçların tedavisine yardımcı olmak amacıyla tasarlandı. Diğer tüm saç kaynak çeşitlerine göre çok daha küçük boyutlara sahiptir. Saçlarda ağırlık yapmaz, saç derisine batmaz, kolayca taranabilir ve saçlar toplandığında dışardan görünmez. Ayrıca saç dökülmesine sebep olan hastalıkların tedavisine ve hastalık sonrasında yeni çıkan saçların iyileşmesi ve tekrar uzayabilmesine yardımcı olur.

Haberin Devamı

Kullanılan ürünler önemli

Kaynakta doğru uygulama kadar doğru ürün kullanımı da çok önemli. Kullanacağınız tarak ve saçınızı taramayı kolaylaştıran ürünler, kaynaklarınızın ömrünü uzatacaktır.

Mikro ve medikal kaynakla  çabasız güzellik

Yazarın Tüm Yazıları