Clubhouse, sosyal deneyimizin sonuçları! Venüs Burçlarda duygular nasıl?

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Birkaç gün önce Clubhouse Astroloji Türkiye kulübünde bir oda açtım. Venüs Burçlarda sevgi anlayışınız nasıl diye?

 

Söz alıp yukarı katılanların tek tek yorumlarını not aldık. Odaya eşlik eden ve durumu modere etmeye yardımcı olan sevgili Özkan, astrolog Selin ve bu yazıları sözcü olarak toparlayan değerli İpek vardı. Hep birlikte sosyal deneyi yaptık. Ben herkese söz verdim. Bunları köşede toparlayacağım ve sizler için deneysel olarak bu durumu paylaşacağım diye…

 

İşte Venüs burçlarına göre halkımızın söyledikleri aşağıdaki gibidir. Bakalım sizlerde kendi Venüs burcunuza göre neler düşünüyorsunuz?

 

Venüs Kova

Haberin Devamı

-Ben seçilmem seçerim. Karşı taraf beni etkileyemez, ben istersem bir gülüşüne yakarım abayı. İlişki içerisine girdikten sonra fedakârlık abidesiyim. Hayatımdaki insanın mutlaka sıcak kanlı ve geleneksel olması gerekir.  

Flört severim, ilişkiye geçiş evrem zordur. Karşımdaki kişi hayatımda mı yoksa dış kapının dış mandalı mı anlamakta zorlanır. Mantıklıyım ve sadece mantık istiyorum. Zeka önemli-kolay ısınamıyorum. Kendimi anlatabileceğim ve övebileceğim ilişkilerde kalmayı seviyorum.

 

Venüs Boğa

- İlişkinin başlaması imkânsız hale geliyor. İlişkiden kaçıyorum. Yalnızlığa alışkınım. Ben uyumlu bir insan arıyorum ama giyim tarzı çok önemlidir. İlgiyi severim hem alır hem veririm. Kıskanç ve inatçı biriyim. Eğer ilişkide benden etkilenildiğini hissedersem asla bırakmam. İlişkilerde güven arıyorum. Çok ilgiyi sevmiyorum ama ilgi olmadığı zaman kendi kendime triplere giriyorum. Karşı tarafın ilişki başlatma ihtimaline göre sevebilirim.

 

Venüs Balık 

- Ben de ilişkiler zaaf ile yürüyor. Karşımdaki insana anne gibi yaklaşıyorum. İlişkideki bütün sorumluluğu kendi üzerime alıyorum. Bütün problemleri ben çözmeye çalışıyorum. Sevgi ve merhametten etkileniyorum. Karşımdaki insandan romantizm bekliyorum. Hayalperestim ilişkilerimde hislerimle ilerliyorum. Takıntılıyım.İlişkilerim romantik ama mantıksız, ikilem içindeyim.

 

Venüs Akrep

Haberin Devamı

- İlişkide takıntılıyım aynı zamanda bir mit ajanı gibiyim. Stolkçuyum. Çok kıskancım ama bir o kadar da her konudan vericiyim. Karşımdaki detaycı olmalı benim yerime de düşünmeli. Kendi açımdan sakin bir ilişki istiyorum. Karşı tarafın beni yönlendirmesine açığım.Toksik ilişki yaratırım. Benimle birlikte olanın sonu Sezen Aksu dur. Hem kendimi hem de karşı tarafı bitiririm.Genelde ilişkinin içerisinde olup olmadığımı anlayamam. Flörtöz değilim. Hayatıma giren her insanla ilişiğim 1-2 ayda kesilir.

 

Venüs İkizler

- Sıkılıyorum ilişkiyi kuramıyorum ve çok değişkenim. Romantizmi severim ama asla romantik değilimdir.İlişkinin sadece eğlenceli kısmı ile ilgilenirim. Hayatıma biri girince otomatik olarak ben çıkıyorum.İletişime önem veririm ama ilişkiyi çok konuşmayı sevmem.

 

Venüs Koç

Haberin Devamı

- Ölüp ölüp dirilten bir ilişki yaşıyorum. Acı ve kaos ile besleniyorum.Manyak severim serseri olması şart kaostan besleniyorum heyecan benim göbek adım. Sapyoseksüelim karşımdaki insanın ilgi alanları becerileri ilgimi çeker. Bağlanmaktan korktuğum için kaçıyorum. Köprüleri yaktı mı tam yakarım. Karşımdaki insandan sıkılmak istemiyorum ama buna meyilliyim. Hayatıma girecek olan kişiler için belirli kriterlerim var. Kovalamayı seviyorum.Flört eder gibi olmak beni mutlu ediyor.

 

Venüs Terazi

- İlişkideki dominant tarafım. Özgürlüğüme düşkünüm çok kolay sıkılırım.Olmazları olduran hataları çözmeye çalışan olmazlara meyilli bir insanım. İlişkinin Polyannasıyım. Hep alttan alır hep anaç davranırım. 

 

Venüs Başak

Haberin Devamı

- O olmasın bu olmasın diyorum olacaksa olur modundayım. Birinin bana iLİŞKİ YATIRIM DEĞİLDİR demesi lazım J Gerçekçiyimdir. Sonu yoksa vazgeçerim. İlişki aşkına hep karşı tarafı düşünürüm. Hep vericiyimdir. Seçiciyim ve ilişki yaşayamıyorum. Armudun sapı Üzüm’ün çöpü modundayım

 

 

Venüs Yengeç

- Seçiciyim zor beğenirim. Güvenirsem ilişki içerisinde her durumda arkasında dururum. Aşık olunca bırakamıyorum. Evlilik odaklı bir ilişki arıyorum. Birlikteliği en başından beri ciddi görüyorum.

 

Venüs Oğlak

- Ağzı iyi laf yapan, eğlenceli, çalışkan belirli bir sosyal statüye gelmiş kişilerden hoşlanıyorum. Özgürlük vazgeçilmezim. İlişkide iki taraf içinde her şeyi ben yaparım ikinci bir kişi yokmuş edasıyla. Konu görev olunca karşı tarafa hiç gerek yoktur. İlişkide olanı biteni geç fark ediyorum. İLİŞKİDE REFERANS ARIYORUM. İlgi isterim ama bolca yeteri ilgiyi aldıktan sonra karşı tarafa ilgi vermeye başlarımÇok kıskancım karşı tarafı gizli gizli manüple ediyorum.Boş konuşan adama tahammül edemiyorum. Karşı tarafın geçmişi ile cebelleşiyorum. GBT, HES kodu bunlar bir ilişkiye başlamak için gerekli belgeler :) Çok Sadık bir insanım karşımda ki kişiden aynı hassasiyeti bekliyorum. İlişkiye tamamen kendimi kaptırıyorum. İlişki bitse bile 4-5 sene ayrıldığım kişiye Sadık kalıyorum.

 

Venüs Yay

Haberin Devamı

- İlişkilerde daha çok arkadaş gibi olmayı tercih ederim. İlişki içerisinde paylaşımın bol olması lazım. Karşımdaki kişinin gönlünü hoş tutmayı severim. Çok duygusalım genelde yeni birine bağlanma sorunu yaşıyorum. 

Gelenekselciyimdir çabuk sahiplenir çabuk kırılırım.

İlişkideki olayları görmek istediğim gibi görüyorum. Bile bile lades diyorum kısacası. Karşımdaki insanda şeytan tüyü olması lazım. ACILARA YÜRÜYOR KORKMUYORUM :)İlişkilerde rahatım ama arkadaşça takılıyorum. Karşı tarafta en başta dikkat çekicilik daha sonrasında hoş sohbet ararım. İlişkiler çorba. Çok sıkılganım ilişkilerim resmen lunapark :) İlişki ciddiye binince çok geriliyorum. İlişki esnasında kıskanç değilim ama ilişki bitince kıskancım.

 

Venüs Aslan

- Karşımdaki kişide şeytan tüyü olması lazım. Çevresinde belirli bir konuma gelmiş saygın ve sevilen biri tercihim. Swot analizi şart! Bakımlı ve kendini doğru izah eden gösterişli insanlara çekiliyorum. Ben sevilmem sevilirim edasında olan insanlara hayranlık duyuyorum. Aşk ve konfor ikisi bir arada anlamlı olmaktadır. İlişkide cömertlik en önem verdiğim şeydir.

 

Sizlerde doğum haritanızı çıkartıp Venüs burcunuza bakabilirsiniz. Yarın akşamda Clubhouse’ da mars burçlardaki sosyal deneyimizi yapacağız. Haberdar olmak için clubhouse’dan beni takibe alıp zil sesine basabilirsiniz.

 

07.01.2021 YILINDA YAZDIĞIM BU YAZIYI BUGÜN OKUMAYI UNUTMAYIN!

 

https://www.hurriyet.com.tr/mahmure/yazarlar/aygul-aydin/dunya-buyuk-bir-finansal-krize-hazirlikli-olmali-41708296

 

Mutlu günler dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları