Sezercik’in istikbali böyle mi olmalıydı

Yeşilçam’ın “Sezercik” adıyla bilinen efsane çocuk oyuncularından Sezer İnanoğlu yine hapse girdi. 1970’li yıllarda “Sezercik Yavrum Benim”, “Küçük Mücahit” gibi filmlerle ortalığı yıkmıştı bu dünya şirini yavrucak. Fakat ülkece nazar mı değdirdik, ne yaptık bilmiyorum ama muhteşem başlayan hayatı, felaketlerle devam etti. İnsan üzülüyor.

Haberin Devamı

Oyunculuktan sonra babası Berker İnanoğlu’nun film şirketinin başına geçmişti.
Sonra ortadan kayboldu, haber alamadık. Ta ki 1997’de eşi Nil Pınar İnanoğlu Beykoz’daki yalılarında kafasına ateş ederek intihar edene kadar.
Bu olaydan sonra uyuşturucuya alıştığı söylendi. 2007’de Yedikule’de polislerle çatışmaya girdi. Onlardan kaçtı, bu kez Şile’de jandarmaya yakalandı.
Uyuşturucu ve silah kaçakçılığı suçundan hapse girdi.
Hapisteyken ikinci kez evlendi, bu kez de gözleri doğuştan görmeyen bir kızı oldu. Şimdi sahne senet davasından yine 8 yıl hapis...
Annesi Aysel İnanoğlu, oğlunun kendisi yüzünden hapse girdiğini söylüyor: “Villa satarken sahte senet verildi. Ben daha önce bir suça karışmadığım için beraat ettim ama oğlum benim yüzümden hapse girdi. Çok üzgünüm...”
Eski filmlerine şöyle bir göz attım. Kim tahmin edebilir ki bu yumurcağı böyle bir istikbalin beklediğini... 

Haberin Devamı

Sezercik’in istikbali böyle mi olmalıydı

Dünyanın en meşhur davetiyesi

Oyuncu Eda Ece, basketbolcu Buğrahan Tuncer bugün nikâh masasına oturuyor. Allah mutlu etsin. Fakat hangi mecraya baksam çok mühim bir şeymiş gibi Eda Ece’nin düğün davetiyesi ortaya çıktı haberleri. Dünyanın en meşhur davetiyesi olabilir kendisi şu anda. Hiçbir numara da yok, son derece sade bir davetiye. 

Sezercik’in istikbali böyle mi olmalıydı

İnsanlar en çok Eda Ece’nin tam adının “Eda Ece Uzunalioğlu” olmasına şaşırmış. E bu da gizli bilgi değil ki, her yerde yazıyor zaten.

Aman Oğuzhan görmesin!

İlginç ayakkabılarıyla gündem olan Oğuzhan Koç’un geçen hafta giydiği otomobil lastiğini andıran ayakkabıların fiyatı belli oldu. Balenciaga marka pabuçların fiyatı 34.450 liraymış.

Demet Özdemir’le düğününde giydiği, boyu uzun gösteren ayakkabılarınaysa geçen yılın parasıyla 17.600 lira bayılmıştı.

Sezercik’in istikbali böyle mi olmalıydı

Haberin Devamı

Şimdi sosyal medyada Nike’ın yeni çamurlu ayakkabıları konuşuluyor. Eskitilmiş ve yağmurlu havada arsada maç yapmış gibi duran modeller 180 dolarmış. Ne diyelim, aman Oğuzhan görmesin!

Ten renginin bu işle ne ilgisi var? 

Gerard Pique’nin Shakira’yı aldattığı genç sevgilisi Clara Chia Marti ile nikâh masasına oturma kararının ardından, Shakira’nın da Formula 1 pilotu Lewis Hamilton’la yakınlaştığı ortaya çıktı. Shakira’nın gazeteci arkadaşı Jordi Martin ünlü şarkıcının artık beyaz erkeklerle birlikte olmak istemediğini açıkladı. Yapma be Shakira, bir Gerard kazası yüzünden bütün beyaz erkekleri çizme böyle bir kalemde.  

4 kilometre derinde korkunç bekleyiş

Haberin Devamı

Titanic’in batığına turistik gezi yapan denizaltı kayıp! Denizaltıdaki beş kişiden birinin daha önce uzaya da çıkan İngiliz milyarder maceraperest Hamish Harding, bir diğerinin de geziyi düzenleyen şirketin CEO’su olduğu bilgisi var. Sadece 96 saatlik oksijenleri mevcut ve iletişimin koptuğu pazar gününden bu yana bunun önemli bir kısmını da tüketmiş durumdalar.  

Olacak iş mi canım!

250 bin dolar ödeyip geziye katılacaksın, 7 metrelik bir denizaltının içinde, suyun dört kilometre altında mahsur kalacaksın...

Nasıl olacak bilmiyorum ama umarım bir önce kurtulurlar. Transatlantiğin batışından tam 111 sene sonra yine benzer bir dram. Şimdilik tek bildiğimiz, kurtulsun ya da kurtulmasınlar, bunun da çok filmi yapılacak.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları