Selen-Merve kavgası

Selen Görgüzel ile Merve Boluğur arasında artık çirkinliğe varan bir polemik sürüyor. Çekirdekler hazırsa toplaşın, hem konuyu özetleyelim hem de kimin tarafında duracağımıza karar verelim.

Haberin Devamı

MERVE HAKLI ÇÜNKÜ:

Selen Görgüzel’le tanışmazlar, etmezler. Durduk yere saldırıya uğradı. “Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım. Psikolojin bozuksa git tedavi ol” dedi Selen. N’oluyor ya? Ne annesisin ne de ablası. Bu devirde kim, kimi pataklıyor?

SELEN HAKLI ÇÜNKÜ:

Durduk yere konuşmadı ki kadın. Merve’nin “Antidepresan” yorumu hakkında fikri soruldu, öyle konuştu. Üstelik sözlerine “İyi bir oyuncu. Güzel ve yetenekli bir kadın” diye başladı. “Pataklama”yı da kötü anlamda değil, korumacı bir yerden söyledi.

MERVE HAKLI ÇÜNKÜ:

Merve’nin müzikalitesi düşük de Selen, Mozart mı? Sen de bir “Sezen” değil, altı üstü “Selen”sin. Sen de oyunculuktan şarkıcılığa geçtin. Yok yüzüne sünnet derisi, yok ayı kanı... En az Merve kadar, abuk sabuk açıklamalarınla gündemdesin.

Haberin Devamı

SELEN HAKLI ÇÜNKÜ:

“Onun, bunun karısı olarak gündemdesin” dedi Merve. Neyi kastediyor? Hamdi Alkan’la boşanmasını. E senin de son yıllarda elinden gelen en büyük marifet ne? DJ Mert Aydın’la 53 gün süren evliliğin.   

MERVE HAKLI ÇÜNKÜ:

Derdi kendiyle. Kimseye laf ettiği, kimseyi konuştuğu yok. “Ben kendi halinde takılan bir insanım” diyor: “Ne olur benimle ilgili konuşmayın, susun ya! Ben bu sektörden daha kimseye laf etmedim ama benim adımı ağzına alma ya! Çok sıkıldım sizin gibi varlıklardan...”

SELEN HAKLI ÇÜNKÜ:

Diyor ki: “Ben tamamen safiyane duygularla bir söylemde bulundum ama maalesef bunu bile algılayamayacak kadar akli melekelerini yitirmiş durumda. Allah yardımcısı olsun...” Olsun tabii. Hepimiz üzülüyoruz Merve’nin bu “kendi kendini bitirme” haline.

MERVE HAKLI ÇÜNKÜ:

Kadın yeni boşanmış, yaralı... Selen tutmuş, eski kocası için “Allah kardeşimizi kurtardı” diyor. Sana mı kaldı kurtarmak? Sanki kendi özel hayatın şahaneymiş gibi. Kendi işine baksana. Ayrıca görüşüp görüşüp duruyorlar, belki de tekrar birlikte olacaklar. 

SELEN HAKLI:

Tencere dibin kara.

MERVE HAKLI:

Seninki benden kara.

Lütfen biraz daha hassasiyet!

Hafsanur Sancaktutan dünya güzeli bir kız. Henüz 22 yaşında.

Güzel olduğu kadar yetenekli de: Rol aldığı “Dünyayla Benim Aramda” dizisi, halkın ve jürinin oylarıyla Pantene Altın Kelebek’te “en iyi internet dizisi” ödülü aldı. Geleceği parlak yani.

Haberin Devamı

3.5 yıldır kendisi gibi pırıl pırıl bir meslektaşıyla beraberdi: Deniz Can Aktaş. Çok yakışıyorlardı, evlenmeleri beklenirken yaklaşık 1 ay önce ayrıldılar.

Dışarıdan bakanlar bile üzülüyor bu ayrılığa, kim bilir onlar için ne zordur...

Dün Hafsanur’un zehirlendiği için hastaneye kaldırıldığı haberi düştü. Sonra da zehirlenmediği, aslında intihara teşebbüs ettiği iddiası.

İlaç içtiği, bileklerini kestiği...

Açıklama yaptı:

“Biraz önce beni ve ailemi çok üzen, çok zor durumda bırakan bir haber yapıldı. Tek söyleyeceğim; 22 yaşında, ailesini, işini ve hayatı çok seven bir gencim. Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm...”

Kesilmediğini ispatlamak için bileklerinin fotoğrafını paylaştı.

Video kaydedip “İyiyim” dedi:

Haberin Devamı

“Bu açıklamayı sizler de görün diye yapıyorum...”  

İntihar haberlerinin medyada yayınlanması çok tereddütlü, sorunlu bir konu.

Reyting meyting anlıyorum ama...

Sevgili meslektaşlarım...

Lütfen biraz daha hassasiyet!

Bendeniz’in çıkışı

Şarkıcı Bendeniz, Posta’ya verdiği röportajda Gülşen için “Arkana iki dansçı kızı koyup şov yapamazsın. Bunun adına şov diyemezsin. Bu sadece limiti yükseltmek adına yapılan göz boyamadan başka bir şey değil” dedi.

Aynı söyleşide 1993’te yaptığı imaj çalışmasını devam ettirdiğini söylüyor; zaten 10 yıldır da Best Of’tan başka bir şey yapmıyor Bendeniz.

Acaba başkalarından önce kendiyle ilgili mi yeni bir şeyler düşünse? 

 

Haberin Devamı

Ya sus ya da yaz

 Mimar, oyuncu, senarist, yönetmen ve yazar Buğra Gülsoy yeni kitabı “Luna”yı anlatırken “Ya içime atarım, ya yazarım” dedi.

Çok etkileyici bir terbiye değil mi?

Hayatla verilen mücadeleye karşı ya susmak ya da yazmak...

Sırf bunun için bile okunur “Luna”.

Merak edenler için kısaca anlatalım: “Luna”, polis memuru Adem’in hikâyesi üzerinden teknolojik ilerlemenin kötücül duygularla birleştiğinde varabileceği noktayı anlatıyor.

Yazarın Tüm Yazıları