Jolly Joker’in yeni konsepti: ‘özel’ gazino

Canlı müzikte yaşanan patlama, farklı denemeleri de beraberinde getiriyor. Mesela Jolly Joker grubunun Taksim’de açtığı Private, konserle fine dining’i bir arada sunma iddiasında. Peki, bu konsept tutup diğer şehirlere yayılır mı? Bunu zaman gösterecek.

Haberin Devamı

Jolly Joker’in yeni konsepti: ‘özel’ gazino

İstanbul dışında Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin gibi birçok şehirde konser alanları ve pub’ları var Jolly Joker’in.

Hayal Kahvesi’ni de dahil edebileceğimiz bu büyük zincir farklı şubelerinde her akşam Türkiye’nin en tanınmış müzisyenlerini ağırlıyor.

Fakat Jolly Joker, Taksim’de ilk kez fine dining-gazino formunda bir şey denedi: CVK Park Bosphorus Hotel’in terasına yeni açılan JJ Private.

Bülent Ersoy’dan Gülşen’e, Hakan Altun’dan Yaşar’a ünlü isimler sahneye çıkıyor, siz de fiks menü eşliğinde konserinizi izliyorsunuz.

Jolly Joker’in yeni konsepti: ‘özel’ gazino

Haberin Devamı

İlk kez geçen perşembe akşamı gördüğüm Private’tan birkaç küçük not...

- Bir kere gazinolar genelde giriş kat olduğu için çoğunda manzara olmaz. Teras kattaki Private’ın bu avantajı var. Köprüyü görüyor. Salon çok büyük ve ferah. Sahnesi de öyle. Her ikisi de abartısız ama şık dekore edilmiş. Kış sezonu için yanlarda terasları var. Yazın üstü tamamen açılabilecekmiş.

- Yemek için 19.30 deniyor ama erken gitmenize gerek yok. Sanatçı da 22.00’de sahneye çıkıyor zaten. Sizi ‘cazzy’ parçalarıyla bir ön grup karşılıyor. Aslında bir Günay Restaurant taktiğidir bu. Sonra çıkacak assolist kim ya da ne kadar alaturka olursa olsun sizi geceye önce Batılı bir atmosferde sokar.

- O sırada masanızda mezeleriniz var: Marine levrek, börülce piyazı, turp kreması, babagannuş, kuru cacık, fava... ‘Kırmızı et?’ diye soranlar ana yemeği bekleyecek: İsteyene somon, isteyene dana bonfile. Serviste de lezzetlerde de şaşırtıcı bir şey yok aslında, 5 yıldızlı otel standartlarında.

- Derken 12 kişilik orkestrasıyla Ayta Sözeri sahneye çıkıyor. Sesinin ve yorumunun büyük hayranı değilim. Fakat kadının bir iklimi var, sizi içine alıyor. Ayrıca en vurucu şarkısının ‘Büklüm Büklüm’ olduğunu sanırdım. Siz asıl bir de Yıldız Tilbe’nin ‘Delikanlım’ şarkısını ondan dinlemelisiniz. 

Haberin Devamı

- Private’ta bu akşam Linet, perşembe Merve Özbey, cuma Hakan Altun çıkacak. Biletler Biletix’te satılıyor, fiyatlar sanatçıya ve masa kategorisine göre değişiyor. Mesela Hakan Altun için 847 liradan başlayıp 2.600 liraya kadar çıkabiliyor. Loca ve ön masalar için ayrıca rezervasyon gerekli. (0850) 549 01 19

BU AKŞAM SEN NEREDESİN?

Jolly Joker’in yeni konsepti: ‘özel’ gazino

CUMARTESİ ATEŞİ

Demet Akalın Etiler Sahne İstanbul’da, Yüksek Sadakat Isparta Holly Stone’da, Serdar Ortaç Bakırköy Nossa Costa’da, Selami Şahin Moda Kayıkhane’de, Cem Adrian Eskişehir Vehbi Koç KM’de, Sertab Erener  Ankara Milyon Performance’ta, Gülşen Adana Jolly Joker’de, Haluk Levent İzmir Ooze Venue’de...

DERSAADET’TE YAŞIYORSUN PEKİ BUNLARI BİLİYOR MUSUN?

Haberin Devamı

Yılbaşı hindisini dışarıdan söyleyeceklere Mecidiyeköy’deki USLA’nın 27 Aralık’ta makul bir alternatif sunduğunu...

350 liralık ‘Şefin Yılbaşı Sofrası’ atölyesinde kendi hindinizi ve kestaneli içpilavınızı pişirip eve götürebileceğinizi...

5 yıldır 43 şehirde bir turne şeklinde devam eden ‘Bar Psikoloğu’nun yarın 20.00’de Ataşehir Watergarden Gig’s Sahne’de olacağını...

Ferhat Aydın’ın soru-cevaplı bu psiko-gösterisinde tedavi falan değil, kaliteli sohbet amaçlandığını; sertifika verilmediğini...

90 LİRA

Bu akşam KadıköySahne’deki ‘Oldies but Goldies’ partisine giriş ücreti... Bu kez yalnız 90’lar değil, 50’lerin, 60’ların şarkılarına kadar gidilecek.

 

Yazarın Tüm Yazıları