Bizde olsa...

Madonna, Seattle’daki Climate Pledge Arena’da verdiği konser sırasında düştü. Koreografi gereği bir dansçısı tarafından sandalyenin üzerinde çekilirken paldır küldür yere yuvarlandı.

Haberin Devamı

65 yaşındaki şarkıcının ağzından çıkan ne oldu biliyor musunuz? “Kahretsin sözleri unuttum!”
Ardından derhal toparlanıp hiçbir şey olmamış gibi şovuna devam etti. Aynı şeyin bizde olduğunu düşünsenize...
Bizimkiler ne ekmeğini yerdi bu kazanın. Hastaneden çeşit çeşit pozlar, demeçler, canlı yayınlara bağlanmalar, bırak dansçıyı, sandalyeye bile dava açmalar...

Bizde olsa...

Sırada kim var?

Malezya’da düzenlenen Asya Güzellik Yarışması’na Suudi bir kadın katıldı. Arab News’in haberine göre; Suudi güzel Rumy Al-Qahtani yarışmaya katılan ilk kişi olduğunu söyledi. Doğruya doğru: Güzel kadın Al-Qahtani. Birinci de olsa olurmuş yani. Ama adına yarıştığı ülke Suudi Arabistan.
Yırtmaçlı pozlar falan vermiş, bütün gazetelerde boy boy! Sadece bana mı tuhaf geliyor? Seneye İranlı bir güzel de görür müyüz yarışmada?

Haberin Devamı

Bizde olsa...

Lavaş elden gitmesin!

CNN Travel dünyanın en iyi hamur işi lezzetlerini derlemiş, bizim simidi de aralarına koymuş sağ olsun. Listede Türk simidiyle birlikte Gürcü kaçapurisi, Fransız bageti, Kanada bageli gibi ekmek çeşitleri var.
Buraya kadar iyi, güzel. Ama listeye Ermenistan’dan da bir ürün girmiş: Lavaş. Hoppala! Yunan yetmiyordu, şimdi bir de Ermenilerle mi uğraşacağız?

O balkon kimin balkonu?

Jet Sosyete dizisindeki İlayda karakteriyle tanıdığımız Deniz Cengiz kamuya açık alanda seks yaptığı itirafıyla gündemde. “Umarım Annem Beni Dinlemez” programına katılan Cengiz olayı şöyle anlattı:
“Kadıköy’de ara sokaktaki bir otoparktan birinin giriş kat balkonuna girip sevişmiştik. Çocuğun bütün dizleri yara olmuştu. Ertesi gün buluştuk. Çocuğun annesi ‘Ne oldu dizlerine oğlum, böyle düşmek mi olur?’ diyormuş.”
Böyle itiraf mı olur canım? Sevişmeyi geçtim, el âlemin hanesine, balkonuna tecavüz de var işin içinde.
Kadıköy’de otururken bizim ev de birinci kattı. Ara sokaktaydı. Otopark da vardı. Umarım bizim balkon değildir...

Haberin Devamı

Bizde olsa...

Yazarın Tüm Yazıları