‘Yoklar şehri Antalya’

AMAN yanlış anlaşılmasın başlığın sahibi ben değilim; AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin…

Haberin Devamı

Ali Bey, medya kuruluşlarına yaptığı ziyaretler kapsamında Doğan Balakan, Ali Bulut ve Fahrettin Kayan'la birlikte Hürriyet’in de kapısını çaldı.

*

Biz de kendilerini gazetemizde en iyi şekilde ağırladık.

*

Misafir hem siyasetçi hem de iktidar partisinin il başkanı olunca elbette söz döndü dolaştı yerel seçimlere geldi.

*

Belediye başkan adayları konusunda birkaç tüyo alırım diye umut etmiştim ama ser verdi sır vermedi Ali Bey.

*

Ali Bey, aday isimleri açıklamadı belki ama Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine söyleyecek çok sözü vardı.

*

Yerel seçimler için de son derece iddialı açıklamalar yaptı.

*

Ali Bey’in değerlendirmelerinin bir bölümünü bu yazıda aynen paylaşıyorum:

 ‘Yoklar şehri Antalya’

Haberin Devamı

‘TABANA KULAK VERİRİZ’

“Aday belirleme sürecinde elbette saha anketleri yapılacak. Çünkü biz bu tür çalışmalara çok önem veren bir siyasi partiyiz. Tabanın sesine mutlaka kulak veriyoruz. Milletvekilliği aday listemizle ilgili hiçbir tepki almamamız da bu yüzündendir. Doğru listeyi yaptık ve Antalya’da birinci parti olduk.”

‘VATANDAŞ FARKI GÖRDÜ’

“31 Mart seçimleri için hem büyükşehir hem de 19 ilçenin tamamına talibiz. Vatandaşın kalbine giren sandıkta sonuç alır. Biz de ilk günkü aşkla vatandaşın bir kez daha kalbine girip seçimlerden zaferle çıkacağız. Zaten son 4,5 yıldır vatandaş yapılanı da yapılmayanı da çok iyi mukayese etti. AK Partili büyükşehir ile CHP’li büyükşehir arasındaki farkı çok iyi gördü.”

‘HİZMETE AÇ KALDIK’

“Şu anda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ne yaptığını anlayan yok. Şehrin sıkıntılarından uzak, vatandaşın beklentilerinden bihaber, sorun çözmek yerine sorun büyüten bir büyükşehir var karşımızda. Açıkça ifade ediyorum; 4,5 yıldır hizmete aç bir Antalya var. Her yerde sorun, her yerde boş vermişlik hakim.”

‘HİZMETİ TIKAMADIK’

“Trafik keşmekeş durumda. İnsanlar duraklarda 2-3 saat otobüs bekliyor. Ama büyükşehir bundan bile habersiz. Sürekli plan hazırlıyorlar. Ama gel gelelim ortada somut hiçbir şey yok. Üstelik biz vatandaşa hizmet götürsünler diye onların önünü açmamıza rağmen durum böyle. Biz hiçbir zaman vatandaşa gidecek hizmetin önünü tıkayan bir parti olmadık. İnşallah bunlar da koltuk kavgalarından vakit bulurlarsa vatandaşa hizmet götürecekler.”

Haberin Devamı

‘TABELA İLE OLMAZ’

“Bu yönetim bırakın yeni proje yapmayı geçmişte yaptığımız projeleri bile sürdüremiyor. Boğaçayı’na bakın ne demek istediğimi göreceksiniz. Vatandaş, ‘AK Parti yapar CHP bozar’ diyor. Boğaçayı bunun en açık örneği. Buna benzer örnekler 19 ilçemizin tamamında var. Elleri hiçbir yere değmemiş bugüne kadar. İki tane tabela dikip göz boyuyorlar. Bu dönemde Antalya yoklar şehrine dönüştü.”

*

Ali bey iddialı aynı zamanda da çok sert ifadeler kullandı.

*

Bu tespitleri yorumlamak benim işim değil.

*

Elbette Ali Bey’in söylemlerine karşı bir yanıt gelirse onları da bu köşeden sizinle paylaşırım.

*

Ama şu da bir gerçek; siyasiler istedikleri kadar tartışsın.

*

Haberin Devamı

Son kararı Antalyalı sandıkta verecek… 

Yazarın Tüm Yazıları