#enguzelankara

Geçtiğimiz hafta başladığımız Instagram’daki #enguzelankara ve #hurriyetankara etiketli fotoğrafların yayınını Ankara’nın simgeleriyle sürdürüyoruz.

Haberin Devamı

Bu etiketleri kullanan @senemini, @ercomertmetehan ve @umutkarayel’in Ankara’nın bilinen noktalarını farklı açıdan yansıttıkları fotoğrafları Hürriyet sayfalarında yer buluyor.

ANKARA’DA YAZ

Haftalarca süren yağmurlar ve koyu gökyüzü başkent sakinlerini yaza hasret bıraktı. Güneş yeni yeni kendisini göstermeye başladı. Gelecek hafta #enguzelankara ve #hurriyetankara etiketli fotoğraflar arasından “Ankara’da yaz” konulu karelerden bir seçki yayınlayacağız. “Ankara’da yaz”ı en iyi ben görüntülerim diyenler Instagram’da yükleyecekleri karelerine bu etiketleri de eklemeyi unutmasın diyoruz.
Fotoğrafların üzerinde tarih, isim ya da başka bir yazı bulunmaması gerekiyor. Gönderdiğiniz fotoğrafların telif hakları yine size ait olup, Hürriyet Ankara’da okur fotoğrafları projesi dışında bir amaçla kullanılmayacaktır.

Haberin Devamı

İşte sizlerden gelen Instagram’daki #enguzelankara karelerinden bazıları:

KALEDEN KOCATEPE

#enguzelankara
@senemini kullanıcı isimleriyle Instagram’da fotoğraflarını paylaşan Sevgi Senem Öztürk, eski Ankara evleri arasından çektiği fotoğrafa Başkent’in iki önemli simgesi Kocatepe Camii’ni ve Atakule’yi de sığdırmayı başarmış.


ANITKABİR

#enguzelankara
@ercomertmetehan kullanıcı adıyla Metehan Ercömert’in, Anıtkabir fotoğrafına sahip olduğu botanik çeşitliliği de yansımış.

ATAKULE

#enguzelankara
Sosyal medyada kendi ismini kullanan Umut Karayel’in (@umutkarayel) fotoğrafında ağaçların arkasına saklanan beton binalar arasında Atakule yükseliyor.

Yazarın Tüm Yazıları