Bugün ne yapsak?

Yarın okullar ilk ara tatile giriyor. Maximum Uniq’te çocuk etkinlikleri haftası başlıyor. Cumartesi 10:30’da “Yaratıcı Drama-Sanat Terapisi” atölyesi var. Çocuğunuzu götürebilirsiniz.

Haberin Devamı


Pritt ve TOÇEV çocuklar için işbirliği yaptı. “Çocuklar İçin Üretiyoruz” projesi kapsamında katılımcılardan 7 farklı hayvan şablonunda figürler oluşturmaları istendi. Her paylaşım için de TOÇEV’e bağış yapıldı. Yapılan paylaşımlara göz atmak isterseniz, sosyal medya hesaplarını karıştırın.
***
Oya Başar ve Ebru Kural “Plastik Aşklar” oyunuyla bu akşam 20:30’da Trump Sahne’de izleyiciyle buluşacak. Herkes bu oyunda kendinden bir parça bulacak.
***
Şimdi ellerimiz cebinizde sonbaharı yaşamanın tam zamanı! Hadi gün batmadan bir doğa yürüyüşüne çıkalım...
***
Alışkanlıklarımızı değiştirme vakti geldi. “Daha iyileri yapılıyor mu?” diyenler not alsın; Huawei akıllı saat konusunda devrim yapmış. Modeller arasından hangisini seçeceğiniz size kalmış.
***
Fantastik film sevenleri sinema salonuna götürecek “Eternals” vizyona girdi. Hafta içi sakinken sinema salonuna gidilebilir.
***
AKM’de İstanbul 3. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali başladı. 2 gün sürecek festivalin biletleri Biletix’te.
***
Önceden izleyenler varsa, bir kez daha seyredilecek film olduğunu iyi bilirler. “Trautmann” (The Keeper) bu akşam TRT 2’de.

 

Yazarın Tüm Yazıları