Drakula kütüğünü Ankara'ya aldırmış

Ankara ve sosyal medya geçtiğimiz günlerde yoğun sisin etkisi altında kaldı. Kentte trafik tehlikeli bir hal aldı ve aksadı, uçaklar rötar yaptı, moraller bozuldu.

Haberin Devamı

“Teşbihte hata olmaz” diyen Twitter kullanıcıları ise sosyal medyada ilk sırada yer aldı. @iridescxnts, “Ankara zaten kocaman bi nargile kafe gibiydi, şimdi sis yüzünden tam benzemiş” derken, diğer yorumlar şunlar oldu:
@Muktesid Ankara’da bugün Sırlar Dünyası/Kalp gözü havası var.
@nubibubii Gidemde patronus büyüsü öğrenem birazdan ruh emiciler ele geçirecek Ankara’yı.
@duygumsanli #ankara #akyurt’da öyle bir #sis varki sabahtan beri, kendinizi Alacakaranlık Kuşağı’nda hissediyorsunuz.
@pnrrcnd Mordor hakimiyetine mi girdik bu nasıl sis?
@islakmeseodunu 100. Yıl’da bi sis var, sanırsın Drakula kütüğü buraya aldırmış.
@Bomontioglu Ne sis var arkadaş. Sanki Frodo ile Hüküm Dağı’na gidiyorum.
@yelicioss Bu nasıl sis ya sanırsın Alacakaranlık serilerinin içinde yaşıyoruz birazdan Edward gelecekmiş gibi.
@stupidingg Siz buna sis demişsiniz ama bu bildiğin Sırlar Dünyası arka fon.
@dnzthesilent Günaydın, Ankara’da korku filmlik sis var.

Haberin Devamı

EN GÜZELİ GÖRÜNMEYEN ANKARA

‘Ankara’nın en güzel yanı İstanbul’a dönüşüdür’ ekolünden gelen bazı Twitter kullanıcıları kenti görünmez kılan sise methiyeler düzerken, sosyal medyadaki yoğun sis ise bir kesimin tepkisini topladı.
@sutcuoglu_cansu Günaydın Ankara nerede? Sisten göremiyorum.
@mcverii Ankara’da öyle güzel bir sis var ki bir metre ötesi bile görünmüyor. Görünmeyen Ankara en güzel Ankara değil mi sizce de?
@filiz_akkoc Öyle bir sis var ki Ankara’da burnunun ucunu görmek mümkün değil!
@bensugur1 Ankara çok güzel görünen bir şehir. Ama sis olduğunda.
@aptalolimpics Ankara’da sis var arkadaşlar. Kimse kimseyi görmüyor. Sevmediğim insanlarla karşılaşma şansım sıfır. Mutlu eden bir görüntü.
@KzmAtes Sis Ankara’yı güzelleştiriyor. Artık Ankara görülemediğinde güzel!
@thecigarette_ 76. direksiyon üstünden dışarıyı çekmeli instagram hikâyesinden de anladığım kadarı ile Ankara’da sis var...
@gokaykara_ Abi niye hepiniz hayatınızda ilk defa sis görmüş gibi davranıyosunuz meteoroloji sizin kadar ilgilenmiyo bununla be.
@Enygmasfate Sanırım sis var arkadaşlar Instagram’dan öğrendim dışarı falan bakmadım yani.
@EYurtklesi İnstagrama sis çökmüş.
@iremkerem06 Ankara’nın bitki örtüsü: sis snapleri.

Haberin Devamı

ORTAM GERGİN VATANDAŞ KIZGIN

Öte yandan sis arkadaşları ayırdı, havaalanında sabahlattı. @hazaleyyy, “Yoğun sis nedeniyle nöbetten beraber çıktığım arkadaşım Cansuyu yolda kaybettim” diye haykırırken, Marka Festivali’ne katılmak üzere Ankara’ya gelen yazar @akapismak’ın yorumu “Bir rötar daha yersek, Ankara’da kalacak yer bulmak lazım” oldu. AKUT eski Başkanı @nasuhmahruki, “Ankara’da aşırı sis yüzünden havaalanında mahsur kaldık. 21:50’deki İstanbul uçağı 04:00’da kalkacakmış. 6 saat 10 dakika rötar mı olur yav 1 saatlik yolda. 04:00’de de uçacağımızın garantisi yok tabi, bu arada ortam da epey bir gergin maalesef, vatandaş çok mağdur ve kızgın” dedi. Diğer yorumlar ise şunlar oldu:
@burcuas Bugün İstanbul’dan Ankara’ya uçakla gelmeyi düşünenler: Gelmeyin, sis var. Yürüyerek gelin, daha iyi. İki buçuk saat sonra indik yahu.
@gamssssss Sis berbat görüş mesafesi yok gibi gelmeyin #Ankara
@cakmaamylee Bütün havaalanı olarak çok gerginiz, az önce nüfusu Ankara’ya kayıtlı olan adama otel ayarlamadı diye adam görevliye saldırdı, sonra gururuna yediremeyen bir adam o adama saldırdı sonra polis filan geldi. İlginç bir akşam oluyor.

Haberin Devamı

Drakula kütüğünü Ankaraya aldırmış

ŞEHİR EFSANESİ DEĞİL ACIKLI BİR HİKÂYE

Kuğulu Park’ın son hali sosyal medyada tepki toplamaya devam ederken, Alper Fidaner geçtiğimiz günlerde parkta cep telefonuyla çektiği üzücü fotoğrafı Facebook hesabından şu notla paylaştı:
“Kuğulu’nun ağaçları kesilince parkta yaşayan kuşlar da açıkta kaldı. Sadece güvercin ve serçe değil, birçok kuş türü var parkta. Bunların en ilginç olanlardan birisi de yeşil papağanlar. Uzun yıllardır şehrin çeşitli yerlerinde görülen yeşil papağanların kaynağı ile ilgili bir çok şehir efsanesi dolanıyor. Şimdi yuvasız kalmaları ise efsane değil, acıklı bir hikaye.”

Yazarın Tüm Yazıları