Tartışma ortamından uzak durun

Güzellik, sanat, estetik ve aşk gezegeni Venüs, tekrar doğru hareketine geçiyor.

Haberin Devamı

6 haftadır ilişkilerde yaşanmış olan sorunlar çözülme şansı bulabilir veya soğumalar giderilebilir.
Yaratıcılık gerektiren işlerde artık performans sağlayabiliriz veya bir türlü hallolmayan işler bir düzene girebilir. Pek çok alanda ayağı yere sağlam basan adımlar atabileceğimiz zamanlardayız. Akşam saatlerinde hassaslaşabiliriz. Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalı ortamlardan uzak durmaya çalışmakta fayda var.
Kelimeleri doğru kullanmak lazım.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ: Aşk hayatınız ya da yaratıcılık işlerinizi ilgilendiren konularda ilerleme sağlayabileceğiniz günlerdesiniz. En çok ne ilginizi çekiyorsa, hangi konular sizi heyecanlandırıyorsa o alana yönelmelisiniz.

BOĞA: Evinizi, ailenizi veya mal varlıklarınızla ilgili konuları ilgilendiren başlıklarda, 6 haftadır kafa karıştıran bazı durumlar bu hafta sonundan itibaren düzelmeye başlıyor. Anlaşmalar netleştirilebilir veya sonuçlandırılması gereken konular tamamlanabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER: Belli girişimlerde bulunup bulunmamaya ilişkin kararsız kalabilirsiniz. Bunu anlamanızı sağlayacak fırsatlar söz konusu olabilir. Bu hafta sonundan itibaren, soruların olumlu cevapları yüzünü göstermeye başlayabilir.

YENGEÇ: Kendinizi güçsüz veya huzursuz hissettiğiniz konular varsa, endişelerinizi bir kenara bırakmalısınız. Bu hafta sonundan itibaren, endişeye neden olan konuları tamamen çözme ve geride bırakma şansı bulabilirsiniz.

ASLAN: 6 haftadır kısmen de olsa aksaklık yaşanan konular olabilir. Ama hafta sonundan itibaren işler yoluna girmeye başlayacaktır. En sevimli halinize bürünüp, iki üç gün sonra bu alanlarda harekete geçebilirsiniz.

BAŞAK: Duygularınızı dışa vurabildiğiniz günlerdesiniz sevgili Başaklar. Kafanızdaki planları veya fikirleri gerekli kişilerle paylamanız durumunda gerçeğe dönüştürme şansı bulabilirsiniz. Denemeden bilemezsiniz, deneme zamanı.

TERAZİ: Takılı kalmış gibi görünen bazı işbirlikleri veya ilişkilerde, bu hafta sonundan itibaren düzelme başlıyor. Ancak hızlı kararlar almamalısınız, seçenekleriniz fazla olabilir.

Haberin Devamı

AKREP: İşler yavaş yavaş hızlanıyor. İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren başlıklarda yeni bir rüzgar uzaktan esintisini hissettirebilir. Ayrıca bu hafta sonundan itibaren özel yaşamınızda ve ikili ilişkilerinizde de işlerin daha olumlu seyrettiğini fark edebilirsiniz.

YAY: Belli başlı düzenlemeler ve girişimler istediğiniz hıza geçmeye başlayabilir. Sizi mental olarak ve kültürel bakımdan besleyecek, ilginizi çekecek yeni alanlarda ilerlemek ve kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Bazı işbirliklerinizi veya ilişkilerinizi sorgulamaya başlamış olabilirsiniz. Bu hafta sonundan itibaren, 6 hafta önce durdurduğunuz iş ve fikirlerinizin ne kadar isabetli olduğunu fark edebilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: 6 haftadır askıda kalmış, verimsiz görünen veya sorun yaşayan işbirlikleriniz, ortaklıklar veya ilişkiler oldukça olumlu bir havada ilerleme gösterebilir. Sorunlar çözülmeye başlayabilir.

BALIK: Sağlığınızı, iş hayatınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren konularda 6 haftadır yaşanan rahatsızlıklar veya olumsuzluklar düzelmeye ve normale dönmeye başlıyor. Bu durumdan fayda sağlama zamanıdır.


Yazarın Tüm Yazıları