Sosyal ve hareketli hafta sonu

Enerjik, sosyal ve coşkulu bir hafta sonundayız. Ziyaretler, seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir. Öğle sonrası saatlerde yanılgılar, dalgınlıklar, unutkanlıklar yaşanabilir.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde ise her konuda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabiliriz. Aşırı yeme-içme veya harcama türünde aktivitelerden kaçınmalı, abartılı cümleler kurmamalıyız.
Hepinize iyi hafta sonları.

Koç
Aşk hayatınız ve sosyal yaşamınız ön planda. Bugünlerde alışılmadık yerlerden gelen teklifler, öneriler veya davetler söz konusu olabilir. İş hayatınızı veya kariyerinizi etkileyebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Boğa
Geçmişe takılıp kalmamalı, önünüze bakmalısınız. İş hayatınızı veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapabilir ve bu alanlardaki sorunları çözebilirsiniz. Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

İkizler
Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz. Ancak siz bu kişilerin istikrarsız tavırlarını ya da yaptıkları yanlışları kompanse etmek zorunda değilsiniz. Dolayısıyla kendi işlerinize odaklanmanızda fayda var.

Yengeç
İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir. Bu kişilere izin verirseniz, verimliliğiniz ve üretkenliğiniz azalabilir. Dolayısıyla zarif bir şekilde bu kişileri yan yolda bırakmanın yöntemlerini bulmalısınız.

Haberin Devamı

Aslan
Bazı konular istediğiniz gibi gelişmiyorsa veya insanları kendi tarafınıza çekemiyorsanız, güç yerine sabır göstermenin daha iyi olacağı bir hafta sonundasınız. Tartışmalara girmemeniz ve diğerlerinin bakış açılarını anlamaya çalışıyor gibi davranmanız yararınıza olur.

Başak
Bazı konularda istek ve taleplerinizi ön plana çıkartabilir veya koyduğunuz kurallara uyulmasını bekleyebilirsiniz. Ancak bugünlerde etraftaki kişiler tamamen kendi konularıyla uğraşmak zorunda oldukları için, sizin isteklerinizi dikkate bile alamayabilirler.

Terazi
Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz. Yüzünüze kapanabilecek kapıları hesap ederek, daha uyumlu davranmanız en iyisi olacaktır.

Akrep
Son zamanlarda üzerinde yoğunaştığınız işlerde ilerlemenizi hızlandıracak seçenekleri değerlendirmeli, ilerlemenizin önüne geçecek olanlardan uzak durmaya çalışmalısınız. İki türlü seçenekte sizi bekliyor olabilir. Doğru olanı seçmelisiniz.

Haberin Devamı

Yay
Başkalarına güvenerek hareket etmeyin. Bazı şeyleri sizin yapmanız veya başlatmanız önem taşıyor. Satır aralarını okumalısınız. Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Oğlak
Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz. Sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir. Elinize geçen bilgileri doğru değerlendirmeniz ve buna bağlı olumlu değişiklikler yapmanız gerekiyor. Ancak seçim sizin!

Kova
Duygusal anlamda kontrol sağlamak zor bugün. Özel ilişkilerinizde gözlemci, sakin ve kontrolü elden bırakmayarak hareket etmeniz gerekiyor. Önce neler olup bittiğine bakmalı sonra adım atmalısınız. Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Balık
İnsanlar kendi istek ve ihtiyaçlarını sizinkinin önünde tutuyor olabilirler. Bu kişilerin kışkırtıcı tavırlarını görmezden gelmelisiniz. Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.


Yazarın Tüm Yazıları