Huzur arayışı

Boğa burcunda dolunay gerçekleşiyor, huzur ve güvenlik arayışımız artıyor. Maddi, manevi konfor, mutluluk ve güvence istiyoruz. Farklı görüşlere bağlı çatışmalar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Parasal konularda güvende hissetmek isteyebiliriz. Geleceğe güvenle bakabilmek için adımlar atabiliriz. Sınırlayıcı durumlara başkaldırı, ortaya çıkan bilgiler veya bazı kişilerin ağzından kaçan gerçek düşünceleri gündeme gelebilir.

Koç
Herkes isteklerini dayatma konusunda ısrarcı olabilir veya bitmeyen istekleri sınırlarınızı zorlayabilir. Güç mücadelelerine girmek ve sakinliği korumak gereken bir gün.

Boğa
Maddi içerikli veya duygusal tabanlı ilişkilerinizi ya da işbirliklerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bazı olaylar bazı kişilerin işine gelse de, sizin için uygun değilse oturup düşünmeniz gerekebilir.

İkizler
Mevcut bazı durumlar ya da gelişmekte olan olaylar düşünüldüğünde, tahmin ettiğinizden daha iyi bir pozisyonda olduğunuzu söyleyebilirim Niobe’ce. Sırlar ya da gerçekler ortaya çıkabilir. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Haberin Devamı

Yengeç
İlerlemenizi, belli konularda genişlemeyi ya da kazanmanızı sağlayabilecek fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Eğer bu tür teklifler veya davetler alıyorsanız, bunun tek nedeni bu işlerin altından kalkabilecek kadar yetenekli olmanızdır.

Aslan
Meslektaşlarınız, sevdiğiniz ya da işbirliği içerisinde olduğunuz kişiler duygusal anlamda iniş çıkışlı bir ruh halinde olabilirler. Siz de kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Daha sabırlı olmanızda ve tepkisel davranmamanızda fayda var.

Başak
Önemli bir konuyu çözmek için farklı bakış açıları geliştirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde, konuya diğerlerinin de ilgisini çekmek zorlaşmaya başlayabilir. Size bir şey katmayan ilişkilerinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz.

Terazi
Bazı konulardaki tekliflerinizi, duruşunuzu veya davetlerinizi reddeden kişiler aynı hareketleri tekrarlama niyetinde olabilir. Dolayısıyla sabırlı olmalı ve sakinliğinizi korumalısınız. Kendini tekrarlayan durumlar söz konusu olabilir.

Akrep
İkili ilişkileriniz, evliliğiniz, işbirlikleriniz veya ortaklıklarınız hassas günlerinde. Karşınızdaki kişilere sizin haklı kendilerinin haksız olduğunu ya da sizin doğru onların yanlış düşündüğünü söylemek istiyorsanız, dikkatli hareket etmelisiniz.

Yay
Bazı konularda önemli bazı noktaları atlıyor olabilirsiniz. Son dakika değişiklikleri veya kurtarılması için çaba harcanması gereken konular söz konusu olabilir. İhmaller veya dikkatsizlikler sorun yaratabilir. A

Haberin Devamı

Oğlak
Bırakın işler kendiliğinden şekillensin. Bazı işleri hızlandırmak veya istediğiniz şekilde sonuçlandırmak için müdahalede bulunmamanız sizin için daha doğru sonuçlar doğurabilir. Akışa bırakın.

Kova
Bazı kişilerin tepkisizliğine veya sessizliğine kızabilirsiniz. Ancak empati yapmalı ve onların yerinde olsanız ne yapacağınızı düşünmelisiniz. Diğerlerinin bazı değişiklikleri anlaması ya da uyum sağlaması için zamana ihtiyacı olabilir.

Balık
Bazı konuların eksi ve artılarını düşünmek yerine, bazı konularda daha fazla bilgi sahibi olmaya ve ufkunuzu genişletmeye çalışmanız gerekiyor. Bu esnada yükselen yaratıcılığınız daha faydalı üretimlere neden olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları