Duygularımızla hareket edebiliriz

Ev, aile veya ülkeyle ilgili konular ve halledilmesi gereken işler gün genelinde ön planda.

Haberin Devamı

Duygularımızla hareket edebiliriz.
Genel hatlarıyla sürpriz gelişmelere açık, farklı şeyler denemek istediğimiz, alışılmadık yollardan ilerleyebileceğimiz birkaç günlük süreçteyiz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

BURÇLAR


Koç
Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda bambaşka bir yöne çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Hazır fırsatlar mevcutken, işleri hızlandıracak daha kısa yollar aramanızda fayda var. Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Boğa
Evinizi, ailenizi, gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz olabilir veya size akılcı tavsiyelerde bulunan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirlerden bazıları gerçekten çok önemli ve bazı şeylerin başlangıcı niteliğinde olabilir.

Haberin Devamı

İkizler
Bazı alanlardaki gelişmelerin sizin için daha fazla başarı, ün, takdir görme anlamına geldiğini düşünmeye başlayabilirsiniz. Haklısınız, ama yine de gerçekçiliği elden bırakmamanız gereken konular ve vermemeniz gereken sözler de var.

Yengeç
Sosyal yaşamınız veya kariyerinizle ilgili yeni planlar yapmak, bu alanlarda yeni girişimlerde bulunmak ya da düzenlemelere gitmek noktasında yeni fırsatlara sahipsiniz. Fırsatları kullanmanız durumunda başarı sizi bekliyor.

Aslan
Bazı konularda tam da olmanız gereken yerde olduğunuzu anlamanıza yardım edecek sürpriz teyitler söz konusu olabilir. Farklı şeyler denemek istiyorsunuz ya da farklı yöntemler kullanmak niyetindesiniz.

Başak
Bazı konuların nasıl sonuçlanacağı veya nasıl devam edeceği konusunda kafanızda şüpheler varsa, boşuna üzülmeyin. Konular her neyse, hiç beklenilmedik bir şekilde hız kazanabilir veya ilerleme sağlayabilir. Akla gelmeyen hoşluklara açık günler. Paylaşmaya açık olmanız, verdiğiniz kadar almanızı ve kendinizi kabul ettirmenizi sağlayabilir.

Terazi
Uzun vadeli hedeflerinizi, işbirliklerinizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sürprizlere açık birkaç gündesiniz. Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin. Duygusal sorunlar, iş ve sorumluluklarınızı engellememeli.

Haberin Devamı

Akrep
Sahip olduğunuz şeyleri veya sağlık başlığı altında incelenebilecek konuları ilgilendiren şaşırtıcı ve hoş gelişmeler söz konusu olabilir. Madem bu tür olaylar yaşandı, duraksamadan faydaya çevirmeniz en doğrusu. Teklif, öneri ve davetleriniz kabul görebilir. Kıskanç kişilere dikkat!

Yay
Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, maddi başlıklı konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren, şu ana kadar hiç düşünmemiş olduğunuz bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Oğlak
Evinizi veya üzerinde pazarlık yapılan ya da uzlaşılmaya çalışılan konuları ilgilendiren başlıklarda kontrolün sizde olduğunu fark edebilirsiniz. Doğru adımları atmanız durumunda oldukça kazançlı çıkabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kova
Plan, proje, ilişki veya mutluluğunuzu etkileyebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Sizi yoran bazı iş, düzenleme veya programlar sona ererse, endişelenmeyin. Zira her şey sizin yararınıza olacak.

Balık
Duygusal, işle veya maddi durumunuzla ilgili ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizle bağlantılı bazı konularda kaçınılması güç ama hoş değişiklikler meydana gelebilir. İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir. Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları