Aşırılıklardan kaçınmalı

Biraz dalgın, uykusuz veya kararsız olabileceğimiz bir gün. Ayın olumsuz açıları ise gün içerisinde fikir ayrılıklarını ve tartışmaları körükleyebilir. Ufak tefek huzursuzluğa veya gerilime rağmen yarın meydana gelecek Jüpiter-Venüs kavuşumunun olumlu, destekleyici etkileri sosyal yaşamımız ve sevgi temalı ilişkilerimiz başta olmak üzere, farklı farklı alanlarda hepimize türlü hoşluklar yaşatabilir. Daha da önemlisi fırsatlar sunabilir. Öğle sonrası saatlerde ise, aşırılıklardan, abartılı cümlelerden, harcamalardan ve yeme-içme faaliyetlerinden kaçınmakta fayda var. Tüm hafta sonunuzun türlü çeşitli güzelliklerle geçmesi dileğiyle. Hepinize keyifli hafta sonları, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

Koç
Yeteneklerinizi sonuna kadar kullanabileceğiniz ve üzerine gideceğiniz konularda başarı elde edebileceğiniz günlerdesiniz. Sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda farklı ve işe yarar seçenekleriniz olduğunu fark edebilirsiniz.

Boğa
Her alanda kendinize güvenebileceğiniz bir hafta sonundasınız. Tereddütleri bir kenara bırakabilirseniz, renkli, sevgi içeren veya türlü hoşluklar barındıran şeylerin sizi beklediğini görebilirsiniz.

İkizler
Evinizi, gayrimenkullerinizi, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda büyümeye, genişlemeye ve olumlu gelişmelere açık bir hafta sonundasınız. Ne istediğinize karar verip üzerine gitmenizde fayda var.

Yengeç
Oldukça parlak gelişmeler sizi bekliyor dersem inanmayabilirsiniz, ama öyle! Dolayısıyla bugünlerde önünüze çıkan fırsatları, teklifleri, olanakları ya da davetleri dikkatle ele almanızı şiddetle tavsiye ederim Niobe’ce.

Haberin Devamı

Aslan
Fırsatlara ve şanslı gelişmelere açık günler. Dolayısıyla size söylenenleri, yeni olanakları, teklifleri veya davetleri yüzeysel ele almamanızda ve katılımcı olmaya çalışmanızda fayda var.

Başak
İlerleme, büyüme ve gelişme şansı yüksek hafta sonu. Dolayısıyla en çok neleri istediğinizi ve hangi konulara yoğunlaşma niyetinde olduğunuzu netleştirmelisiniz. Bu alanlarda kendinizi farklı şekilde ortaya koyabilirseniz, etrafınızda sizi içtenlikle dinleyen bir kalabalık olduğunu da fark edebilirsiniz.

Terazi
Önce siz kendinize güvenmeli ve kendinize olan saygınızı korumalısınız. Aksi takdirde, kim sizi ne kadar desteklerse desteklesin bir netice almak zor olacaktır.

Akrep
Uzun vadeli planlarınızın desteklendiği bir sürece giriyorsunuz. Bu anlamda bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Ya da bu tür plan veya hayallerinizin hızlanacağını bilerek hazırlıklı olmanızda fayda var.

Yay
İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebileceğiniz veya bazı kişiler tarafından yaptıklarınızın takdir görebileceği günlerdesiniz. Dolayısıyla gayretlerinizin farkında olan kişilerle bir araya gelmeye gayret göstermenizde fayda var.

Haberin Devamı

Oğlak
Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi veya entelektüel başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda karşı koymakta zorluk çekebileceğiniz durumlar oluşabilir. Olaylara yüzeysel yaklaşmak yerine, dikkatle kendinizi vermenizde fayda var.

Kova
Sosyal yaşamınız, aşk hayatınız ve finansal başlıklı konular aynı anda olumlu bir seyir izleyebilir. Gayretlerinizin karşılığını görmeye başlamak sizi sevindirecektir. Dolayısıyla hangi konular daha hızlı ilerlemeye başladıysa tespit edip üzerine gitmenizde fayda var.

Balık
Hem özel yaşamınız hem de iş hayatınız eş zamanlı olarak olumlu gelişmelere açık görünüyor. Dolayısıyla hayatınızda renklenmeye veya umut vaat etmeye başlayan başlıkları tespit etmelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları