Tartışmalara açık günler

Haftanın ilk günleri, tartışmalara açık ve hafif gergin olabilir.

Haberin Devamı

Geçen hafta yazdığımız başlıkları ihtiva eder şekilde başlayabilir.
Ani hareketlerden, hızlı kararlardan kaçınmakta fayda olacak. Ancak, ardından motivasyonumuz yüksek ve birbirimizi ikna etmekte hiç zorlanmayacak bir ruh halinde ve yetenekte olacağız.

AŞK VE EĞLENCE

Venüs ve Mars arasındaki etkileşim, bu haftaya yayılan aşk kokularına, aşk itiraflarına, eğlenceli aktivitelere, romantik yemeklere ya da hayatımıza girebilecek alışılmadık tarzda kişilere dikkat çekiyor.
Yeni bir aşk, yeni çevreler veya mevcut ilişkilerde yeni bir deneyim mi? Neden olmasın? Hafta genelinde faydalı arkadaşlıklar kurabiliriz. Yaratacılığımız yüksek ve yepyeni şeyler ortaya koymaya olanak tanıyor.

ANLAŞMALAR, SUNUMLAR VE YAZIŞMALAR HAFTASI

Merkür’ün görünümleri ise, yüksek ikna gücü, önemli anlaşmalar, şanslı görüşmeler, önemli pozisyondaki kişilerle randevular, bitirilen raporlar, hazırlanan dosyalar, başlanılacak eğitimler, önemli sunumlar ve yapılacak anlaşmalar açısından şanslı bir haftada olduğumuza işaret ediyor.
Maddi başlıklı konularda önemli kararlarımız, adımlarımız veya yatırımlar da gündeme gelebilir.

OLUMLU HABERLER

Uzman veya tecrübeli kişilerden bilgi alabileceğimiz veya bilgilerine ihtiyaç duyabileceğimiz günlerdeyiz.
17 Nisan-30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle belli girişimleri başlatmak, önemli kararlar almak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır.
Dolayısıyla, girişimlerimizi veya anlaşmalarımızı 17 Nisan tarihine kadar yapmamızda fayda var. Zira, devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.
Seyahatler, iletişim, satış, pazarlama, bilişim, elektrik elektronik başlıklı konular açısından da olumlu gelişmelere açık bir haftaya giriyoruz.
RÜYALAR VE HAYALLER
Neptün’ün konumu rüyalarımızda ve yaratıcılığımızda artışa sebep olabilir. Rüya analizlerine daha fazla önem verebiliriz veya hayal gücümüz geleceğimizi ilgilendiren yüksek yaratıcılıkta hayaller kurmamıza ve hayallerimizi gerçekleştirici adımlar atmamıza olanak tanıyabilir.
Sanatsal ve entellektüel konulara ilgimiz artabilir ya da bu anlarda daha fazla üretken olabiliriz. Birbirimizi iyileştirme özelliğimiz de artıyor.
AMA BİR NOT
Her ne kadar, ikili ilişkiler, anlaşmalar, girişimler, sunumlar iş hayatı için uygun günlerde olsak da, geçtiğimiz cumartesi gecesi meydana gelen Güneş-Uranüs kavuşumunun ani durumları akla getiren ve geçtiğimiz hafta uzun uzun yazdığımız etkileri bu hafta da devam ediyor.
Dolayısıyla geçen hafta Pazartesi yazıya döktüğümüz başlıklarda yine dikkatliyiz. Unutmayalım.
Bir de, 17 Nisan haftasında geri harekete geçecek olan Mars ve Plüton’un hırpalayıcı, güç savaşlarını, yeraltına ait başlıkları ve saldırganlığı ön plana çıkaran etkileri şimdiden kendini hissettirebilir.
Ancak, konuyu geniş halde takvim akışına göre haftaya ele alacağım.
Gördüğünüz gibi iki önemli gezegen daha geri harekete geçiyor. Dolayısıyla, önemli girişimlerimizi, başlangıçlarımızı veya riskli adımlarımızı 17 Nisan’a kadar atmış olmamızda ya da önemsediğimiz işleri bu tarihe kadar tamamlamamızda fayda var.
Zira, ardından enerji yavaşlıyor ve engeller artıyor olabilir. Temmuz ayına kadar işlerimizden istediğimiz sonuçları elde etmemiz zorlaşabilir.

Haberin Devamı

BU HAFTA BURCUNUZU NELER BEKLİYOR?
Sevgili dostlar, burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumlarını öncelikli olarak okumalısınız.
Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

KOÇ
Romantik, yeni tanışmalara veya heyecanlı ilişkilere açık, olumlu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Dış görünüşünüzü yenileyebilir, eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı, anlaşmalar, önemli pozisyondaki kişilerle görüşmeler, müşterilerle randevular, atılacak imzalar, pazarlıklar, yatırımlar, maddi konuların yönetimi veya resmi evraklar açısından elverişli görünüyor. Kısa seyahatler de gündemde olabilir.

BOĞA
Haftanın ilk yarısı duygusal başlıklı konularda tatminkar etkiler altındasınız. Romantik randevular, tanışmalar, karşılaşmalar veya planlar için uygun günler. Ağustos ayından beri aşk hayatınız destekleniyor. Bu hafta da, o haftalardan birisi ve de önümüzdeki hafta! Haftanın ikinci yarısı ise, evrak düzenlemek, dosya hazırlamak, imzalar atmak, el sıkışmak, sunum hazırlamak, önemli randevular ve maddi anlamda girişimlerde bulunmak veya maddi karşılığı olabilecek proje görüşmeleri veya planlar yapmak için uygun görünüyor. Kârlı alışverişler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER
Haftanın ilk yarısı sosyal anlamda hareketli ya da aşk hayatınız açısından heyecan verici veya romantik geçebilir. Eğlenceli planlar, faydalı davetler söz konusu olabilir. Haftanın ikinci yarısında, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açık günlerdesiniz. Bu alanlarda imzalar atılabilir, ilanlar cevap bulabilir veya aradığınız şeyi bulabilirsiniz. Ev arkadaşı bulmak, ev kredisi almak, kiralık ev ya da kiracı sorununu halletmek, pazarlıklar yapmak türünde konularda da olumlu olaylar yaşanabilir. Ya da seyahatlere çıkabilirsiniz.

YENGEÇ
Bu hafta gayretlerinizin karşılığını görebilir, yaptığınız işlerle göz doldurabilirsiniz. Kariyerinizi, toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı olumlu etkileyecek olaylara açık bir hafta. Seminerler, kurslar, işle ilgili randevular, sunumlar, tezler, rapor hazırlıkları olumlu sonuçlar verebilir. Hafta sonuna doğru atılacak imzaların veya üzerinde anlaşılacak konuların maddi geri dönüşleri olabilir. İş seyahatleri, sevdiğiniz arkadaşlarınızla görüşmeler, önemli pozisyondaki kişilerin takdir ve övgüleri hoşunuza gidebilir.

Haberin Devamı

ASLAN
Haftanın ilk yarısında alışverişler, imaj değişiklikleri, arkadaşlarla randevular, seyahatler, romantik planlar, tanışmalar veya karşılaşmalar ön planda. Işığınızın göz kamaştırdığı bir hafta olabilir. Haftanın ikinci yarısında ise, maddi anlamda daha şanslısınız. Ek gelirler, maaş artışları, yaptığınız işlerin maddi geri dönüşleri ya da farklı maddi kârlar söz konusu olabilir. Kariyeriniz ya da iş hayatınız açısından ödüllerin aktığı bir süreçtesiniz. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir.

BAŞAK
Haftanın ilk yarısında evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Eve gelen misafirler, ev dekorasyonu değişikliği, aradığınız evi, ev arkadaşını, mobilyayı veya kiracıyı bulma ihtimali, ailenizi ilgilendiren keyifli olaylar ön planda. Haftanın ikinci yarısında ise, yeni projeler üzerinde ilerleyebilir, kârlı anlaşmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizi veya işinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler, bitirilen raporlar ve sunumlar konular ön planda. İşler tam da istediğiniz gibi ilerleyebilir.

Haberin Devamı

TERAZİ
Haftanı ilk yarısında, ikili ilişkilerinizi, işbirliklerinizi, ortaklıklarınızı veya evliliğinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Biraz mücadele gerekse de sosyal anlamda hareketli ve romantik planlara açık günlerdesiniz. Partnerinizle seyahatlere çıkabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise, hukuki başlıklı konularda, arada mesafe olan yerlerle ilgili anlaşmalarda şanslısınız. Bilişim, medya, halkla ilişkiler, yayıncılık, internet, satış pazarlama başlıklı konularda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

AKREP
Haftanın ilk yarısında, maddi başlıklı konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bazı işlerinizin parasal karşılıkları yüzünü gösterebilir veya bazı projelerinizin istediğiniz gibi gittiğini görmek sizi sevindirebilir. Kariyerinizi veya işinizi ilgilendiren konularda da gelişmeler var. Haftanın ikinci yarısını ise, şanslı sosyal aktiviteler veya sevdiğiniz kişilerle yapacağınız romantik ya da özel planlar alıyor. Yeni çevrelere girebilir, seyahatlere çıkabilir, anlaşmalar imzalayabilir, yeni arkadaşlar edinebilir, istediğiniz şeyleri satın alabilirsiniz.

YAY
Haftanın ilk yarısında aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız zirve yapıyor. Sevdiğiniz kişilerle heyecan verici planlar yapabilir, seyahatlere çıkabilir veya aşk hayatınızda önemli bir ivme yakalayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise, kariyerinizi, iş hayatınızı, imajınızı veya ait olduğunuz topluluklar içerisindeki duruşunuzu ilgilendiren alanlarda oldukça şanslısınız. İnsanların takdirini kazanacağınız günlerde olacaksınız. Önemli sunumlar, randevular, pazarlıklar veya anlaşmalar için olumlu hafta.

OĞLAK
Haftanın ilk yarısında evinizi güzelleştirecek aktivitelerle ilgilenebilir, bu tür alışverişler yapabilirsiniz. Evde ağırlanacak misafirler, dekoratif değişiklikler, evi, aileyi veya diğer gayrimenkulleri akla getiren olaylar ön plana çıkabilir. Haftanın ikinci yarısında ise, sevdiğiniz kişilerle seyahat fırsatları yakalayabilir, farklı deneyimler yaşayabilir, yeni kültürlere merak sarabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler ve yabancılarla ilişkiler açısından da parlak günlerde olacaksınız. Şanslar bu başlıklardan gelecek.

KOVA
Haftanın ilk yarısında, sosyal hayatınız açısından hareketli planlar söz konusu olabilir. Kısa mesafeli, tatminkar ziyaretler gündemde. Yakın çevrenizi ilgilendiren haberler alabilirsiniz. Yalnızsanız, aşk hayatınız açısından farklı heyecanlar gündeme gelebilir. Ya da satışla ilgili başlıklarda gelişmeler yaşanabilir. Haftanın ikinci yarısında, mart ayıyla bağlantılı konuların sonuca bağlanabileceği, kârlı pazarlıkların gündeme gelebileceği günlerde olacaksınız. Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren fırsatlar gündeme gelebilir.

BALIK
Haftanın ilk yarısında maddi anlamda fırsatlar, gelir artışları veya elinize geçen paralar söz konusu olabilir. Bunca zamandır yaptığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında, partneriniz, işbirliği içerisinde olduğunuz kişiler veya ortaklarınız evinizi, ailenizi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren kararlarınızda etkin rol oynayabilir. Bu sayede bu alanlarda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Seyahatler, sunumlar, uzun zamanlı raporların tamamlanması, atılacak imzalar veya anlaşmalar için de şanslı günlerde olacaksınız.

Yazarın Tüm Yazıları