İlişkilerde yenilikler

Gün genelini Venüs ve Jüpiter’in sosyal ilişkiler, aşk hayatımız ve en iyi seçenekle karşılaşmak açısından en olumlu görünümlerinden birisiyle geçiriyoruz.

Haberin Devamı

Güzellik, estetik, alışveriş veya dekorasyon başlıklı konularda da şanslı ve hızlıyız. Ancak erken sabah saatlerinde ve akşam saatlerinde gerginlikler veya beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Ev, aile, sevdiklerimiz, ülke ve millet başlıklarındaki konular yine ön planda ve bu alanda hassasiyetlerimiz bugün de yüksek.

Koç
Şu sıralar farklı kanallar üzerinden ilginç davetler ve teklifler alabilirsiniz. Ayın bu son günlerinde kendinize birtakım yenilikler katmak isteyebilirsiniz. Yeni kültürler, hobiler ve geziler size motivasyon kazandırabilir.

Boğa
Bu aralar olaylara ilişkin geri planda durmak isteyebilirsiniz. Şartları zorlamak ve dirayet göstermek yerine akşına bırakmayı deneyebilirsiniz. Fakat bir yandan da sizi mutlu edecek bazı gelişmeler ve olanaklar da söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

İkizler
Sosyal ilişkiler ekseninde hassas bir süreç yaşayacağınız söylenebilir. Diyaloglarda dikkatli olmak gerek. Öte yandan esnek davranmayı ve empati kurmayı denemelisiniz.

Yengeç
Özgüveniniz yükselişe geçiyor. Enerjiniz ve gücünüz yerindeyken doğru adımları atmak ve girişimleri ötelememek önemli. Sevdiklerinizden güzel haberler ya da fikirler alabilirsiniz.

Aslan
Zorlayıcı etkilerin ağırlıkta olduğu bir dönemdi. Ancak ayın son günlerinden eylül başına kadar gündeminiz kısmen rahatlıyor. Özellikle parasal konularda olumlu gelişmeler olduğunu siz de fark edeceksiniz.

Başak
Başak’lar için de tatsız ve yorucu bir süreçti. Ancak bugünlerde keyfiniz ve modunuz artıyor. Eğlenceli ve sıradışı planlar yapmaya başlayabilir, yepyeni bir çevre edinebilirsiniz.

Terazi
Ayın bu son günleri geçmiş sıkıntıların geride kaldığı bir dönem. Özellikle kariyerinize ve birikiminize ilişkin yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni hobilere, eğitimlere ya da kişisel gelişim alanlarına eğilmeye başlıyorsunuz.

Akrep
Beklenmedik ani gelişmeler söz konusu olabilir. Fakat bir taraftan da işle ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hazırlığınızı şimdiden yapın sevgili Akrep’ler.

Yay
Kendinizi baştan aşağı teste tabi tutuluyor gibi hissedebilirsiniz. Doğru tahmin. Ancak bunu testi rahatlıkla geçiyorsunuz ve itibarınız güçleniyor sevgili Yaylar. Yeni tekliflere açık olun. Yalnız Yay’ları da karlı ve güzel gelişmeler bekliyor.

Haberin Devamı

Oğlak
Oğlak’lar için de zor bir aydı. Fakat olumlu gelişmeler yavaş yavaş kendini gösteriyor. Farklı kanallar üzerinden aklınıza yatacak bir takım teklifler alabilirsiniz. İşleriniz olgunlaşabilir. Eğitiminize yönelik yeni adımlar atabilirsiniz.

Kova
Etrafınızda cereyan eden problemler beklemediğiniz şekilde size büyüyebilir ve sizi de olumsuz etkileyebilir. İyi niyetinizi suistimal etmek ya da sizi engellemek isteyen kişilere karşı tedbirli hareket etmenizde yarar var.

Balık
Radikal adımlar ya da girişimler niyetindeyseniz, çok iyi düşünmelisiniz. Zira şartlarınız uygun olmayabilir ve üstesinden gelmekte zorlanabilir. Riske girmeyin ve polemiklerden uzak durun sevgili Balık’lar.

Yazarın Tüm Yazıları