Yol çizgisi istiyoruz

Ticari araç sahibi Sn. Ahmet Uganer’in ricasını özetimle aktarıyorum:

Haberin Devamı


Yol çizgisi istiyoruz
“Çekirge 1. Murat Caddesi’nin yol çizgileri tamamen silinmiş durumdadır. Uludağ yolu da olan caddedeki trafik zemin çizgilerinin önemi mevsimi olan kış sezonunun başlamasıyla birlikte (Özellikle geceleri) daha da iye anlaşılacaktır. Yol çizgilerinin yenilenmesini rica ediyoruz.” Top sizde Büyükşehir Belediyesi.

Oraya yakışmamış

Yol çizgisi istiyoruz
Okurumuz esnaf Sn. Sedat Dinç: “Bursa denince akla ilk gelenler arasında olan Ulucami önündeki çeşmenin musluk takımının parçası olan açma aparatına bakar mısınız lütfen. Bu uydurma parça hele orada ve oraya hiç yakışmamış” diyor.

Haberin Devamı

 ‘Pat’ diye patlamış!

Yol çizgisi istiyoruz
Okurumuz Hemşire Sn. Ceren M bakınız ne diyor: “Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi Nazlı Sokak No 13 önündeki kaldırım ‘pat’ diye patlamış (!). Sonrasında da patlamayı ne duyan olmuş, ne de gören… Ne ilginç değil mi?”

Ayrıl da gel!

Yol çizgisi istiyoruz
Okurumuz Sn. Onur Bilge: “Yapımı yeni bitmesine rağmen kaldırımlarımızın yenilenmesinde hız tam gaz! Bu kez şöyle bir farklılık oluşturuldu. Kaldırımdaki onarılan görme engelli yolu (Yalan Taşları) birleşim noktası olan yeşil alanın belli kısmında hatırı sayılır ayrık bırakıldı. Çok da güzel oldu! Ayrıl da gel kardeş! Burası neresi mi? Burası; Mihraplı Parkı çevresi.”

 

Yazarın Tüm Yazıları