Yeni onarılmıştı ama kazıp gittiler

Hürriyet Bursa gazetesi okurlarımızdan olan ve adının açıklanmamasını rica eden Bursa Anadolu Lisesi öğretmeni,

Haberin Devamı

 Yeni onarılmıştı ama kazıp gittiler
Yeni onarılmıştı ama kazıp gittiler
“Okulumuzun önündeki kaldırımı (Zübeyde Hanım Caddesi) birileri geldi kazdı ve sonra da gördüğünüz vaziyette bırakarak gitti! Bunlara alıştık! Lakin anlamadığı şey bu kaldırım yeni onarımdan çıkmıştı. (Sanki onarımı çok lazımdı da!) Yazık oluyor paralarımıza. Burada petrol mü aradılar acaba? Bunların hesabını soracak bir yetkili dahi yok mu?” diyor. Demek ki yokmuş kıymetli öğretmenim.

ÇÖKENİ GÖRDÜK DE ŞİŞENİ GÖRMEMİŞTİK

Yeni onarılmıştı ama kazıp gittiler
Yeni onarılmıştı ama kazıp gittiler
HÜRRİYET Bursa gazetesi okuru olan amatör bisiklet kullanıcısı Melek Gezginci, özetimle şöyle diyor: “Nilüfer’de ikamet ediyorum. Hasta değilsem ve de misafirlerimiz yoksa her hafta sonu bisikletimi sürüyorum. Ama sözüm ona gülümseten ilçemizdeki saçma sapan bisiklet yollarına ayar oluyorum! Ayrıca böylesi saçma sapan olanına da ilk kez rast geldim. Onu da sizinle paylaşmak istiyorum. Altınşehir Mahallesi 212. Sokak girişi yanındaki bisiklet yolundaki oluşan şişmeyi fark edemediğim için feci şekilde düştüm! Çöken, aniden karşımda direk biten, çatlayan, patlayan bisiklet yollarına alıştım derken böylesini ilk kez görmüş, pardon; görememiş olmanın şoku, acısı ve utancı içindeyim! Belediyemizi samimi olmaya davet ediyorum.” Böylesini ben de ilk kez gördüm Melek Gezginci. Çok büyük geçmiş olsun...

Haberin Devamı

ARAÇ SAHİPLERİNE ZARAR VERİYOR

Yeni onarılmıştı ama kazıp gittiler
Okurlarımızdan olan esnaf Remzi Durmaz, özetimle: “Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Caddesi üzerinde BUSKİ’ye ait olan menhol kapağının yanındaki asfaltta kırılma ve çökme var. Hem de dört aydır. Bu sorun araçlarımıza dolayısıyla araç sahiplerine zarar vermeye başladı. Gerekli onarım neden yapılmıyor” diyor. Remzi Durmaz, neden onarım yapılsın ki? Nasıl olsa alıştık! Büyükşehir Belediyesi’nin önemlerine. Büklüm Caddesi girişine denk düşüyormuş burası…

Haberin Devamı

SANIRSINIZ PIRASA SAPI KESİYORLAR

Yeni onarılmıştı ama kazıp gittiler
Yeni onarılmıştı ama kazıp gittiler
Okurlarımızdan olan İhsan Dertsiz’in e-postasını özetimle aktarıyorum: “Osmangazi ilçesi 5. Kiraz Sokak asfaltı geçtiğimiz yaz ayı başında kesilmişti. (Kalp ve Aritmi Hastanesi yanı) Sanırsın pırasa sapı kesiyorlar mübarekler! Senesi gelecek ‘Onaralım burasını, vatandaşımız mağdur oluyor’ diyen yok. Ne olacak bizim halimiz?”
Bi şey olacağı yok İhsan Dertsiz. Dertsiz başını derde koyma. Bu işlere karışma!

ASFALTA DA UZANSIN BİZ ETRAFINDAN DOLAŞIRIZ

Yeni onarılmıştı ama kazıp gittiler
İŞİNSANI olan ve adının gizli tutulmasını isteyen okurumuz, özetimle bakınız ne diyor: “Nilüfer ilçesi sakiniyim. Aynı zamanda da yüksek inşaat mühendisiyim. Kıymetli belediyemize bir sorum olacak. Yapılan bir inşaatın kaldırım kullanımını tamamen etkileyecek güce sahip olmasının temel esası nereye dayanmaktadır? Fotoğrafım ortadadır. Bari oldu olacak asfalta da uzansın bu sarkma. Etrafından dolaşırız biz! ‘Yorum yok’ diyor kıymetli başkanlara en derin sevgi ve saygılarını sunuyorum! Burası; Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi 132. Sokak başlangıcıdır.”

Yazarın Tüm Yazıları