üstü forma altını sorma

Hürriyet Bursa gazetesi abonesi olan ve isminin açıklanmasını istemeyen Bursa Uludağ Üniversitesi’nden bir ana bilim dalı başkanı:

Haberin Devamı

üstü forma altını sorma
üstü forma altını sorma
üstü forma altını sorma
“Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerinde hizmet veren Bursa İl Müftülüğü’ne gitmiştim. Fevkalade mükemmel olan hizmet binasına giriş yapmak için kullanmak zorunda olacağınız (Ben aracımla gitmiştim. Sorun yaşamadım. Yani yaya olarak girenlere Allah yardım etsin!) kaldırımların hali içler acısı… Böylesi tezat bir duruma ilk kez rast geldim. “Üstü forma altını sorma” buna benzer bir şey olsa gerek. Çılgın projenin mimarlarını ve mühendislerini tebrik ederim!”

HUZUR SOKAKTA HUZURU KAÇIRAN ARABA

üstü forma altını sorma
Okurlarımızdan olan Gıda Mühendisi Serap Güler, özetimle şöyle diyor: “Osmangazi ilçesi Adalet Mahallesi 1. Huzur Sokak üzerinde bulunan ve sahibi bilinmeyen plakasız hurda araç yıllardır sokağımızın huzurunu bozuyor. Adalete katkımız olsun diye kötü işlere de vesile olması mümkün olan araç için onlarca kez belediyemizi arayarak aracın kaldırtılması hususunda destek istedik. Tahmin edileceği üzere bir destek göremedik! Endişelerimiz var ve korkuyoruz. Şikâyetimizin dikkate alınması için kime gitmeliyiz Muhammet Bey?” Serap Güler, endişelerinizde haklı olduğunuzu düşünüyorum. Dikkate alınmamış olmanız gerçekten ilginç… Şimdi; Bursa Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü’nün daha önceleri de benzeri şikâyetlerimize sahip çıktığını görmüştük. Hem de çok hızlı bir şekilde. Dolayısıyla 1. Huzur Sokak’ta huzur kaçmış! Bursa Trafik Şube Müdürlüğü’nün kıymetli ekibi; kapınızı çalıyoruz yine. Şimdiden kolay gelsin…

Haberin Devamı

VATANDAŞ DELİRMEK ÜZERE!

 üstü forma altını sorma
Okurlarımızdan Ayşen Gençoğlu: “Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi sakiniyim. Dikkaldırım Caddesi üzerinde (Çekirge Devlet Hastanesi durağı önü) bulunan ve üzerinde Büyükşehir Belediyesi yazan menhol kapağının üzerinden her araç geçişinde duymakta olduğumuz tan/tun sesleri sebebiyle çıldırma noktasına geldim. Özellikle gece vakti yüzlerce metre uzaktan duyabileceğiniz (Üzerinden araç geçerken) sesten bıktım. ” diyor. Kendimden biliyorum, cidden zor bir durum. Kafayı takmaya gör… Büyükşehir Belediyesi’nin dikkatine; vatandaş delirmek üzere!

Haberin Devamı

BAŞ DELEN TABELA

üstü forma altını sorma
Okurlarımızdan olan esnaf Alpaslan Sağlam: “Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde esnafım. Bizim buraya sözüm ona hizmet diye dikilen ve hiç kimsenin asla kuralına riayet etmediği ‘Sınırlı Süreli Park Bölgesi Dörtlü Flaşörlerinizi Yakınız 15 Dakika’ (Güral Porselen önü) trafik işaret levhası sebebiyle birçok hemşehrimizin başı ve omuzu yaralandı. Hatta bir keresinde başı delinen bir genç kardeşimize ilk yardımı biz yapmıştık. Asla ve asla hiçbir işe yaramayan tabelayı dikenler bizim boy ortalamamızı 1.20 santim sanıyor acaba? Daha fazla birilerinin canları yanmasın diye o tabelanın biran evvel kaldırılması gerekmektedir” diyor. Büyükşehir Belediyesi, UKOME’nin dikkatlerine!

Yazarın Tüm Yazıları