Tebrikler; Özel Karacabey Tan Okulu

Geçtiğimiz ay ‘Yapmayın Allah Aşkına’ konu başlıklı yazımda, Karagöz Müzesi (Çekirge Caddesi üzerinde Hacivat-Karagöz anıtı karşısında) ziyareti öncesi ve sonrasında ilimizdeki çeşitli okulların anasınıfı ve ilköğretim okulu öğrencilerinin öğretmenlerinin kontrolünde(!) kuralların çiğnetilip canların tehlikeye atılır olmasına dikkat çekmiştik.

Haberin Devamı

Tebrikler; Özel Karacabey Tan Okulu
Tebrikler; Özel Karacabey Tan Okulu
Konuyu kısaca hatırlatmak gerekirse; çocukların müzeye 33 adım mesafe uzaklıkta kamera kontrollü, zemin çizgili ve bas geç sistemli yaya geçidini kullanmak yerine çok tehlikeli şekilde yapılan geçişlere dikkat çekmiştik. Yaptığım kontrollerdeyse bir değişiklik olmadığına üzülerek şahitlik ediyordum. Derken, bir grup anasınıfı ve ilköğretim okulu öğrencilerine daha rast geldim. Başlarında öğretmenleri...

TEŞEKKÜRLER

Sorumlusu oldukları çocuklara olması gerekeni yaptırıyorlardı. Yani kontrollü yaya geçidini kullandırıyorlardı. Çok sevinmiştim. Yanlarına gittim. Konuyu anlattım. Daha sonra kendilerine teşekkür ettim. Sorumluluğunu bilen okul öğretmenlerinin ilçemiz olan Karacabey’de hizmet veren Özel Tan Okulu öğretmenleri olduğunu öğrendim. Ne diyelim... Selam olsun sizlere Karacabey Özel Tan Okulu öğretmenleri. Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri; buyurun size güzel bir örnek!

Haberin Devamı

BUNLAR DA GÖKTEPE’NİN ÇUKURLARI!

Tebrikler; Özel Karacabey Tan Okulu
Okurlarımız Osmangazi İlçesi Göktepe Köyü Gökder Derneği Başkan Yardımcısı Sn. Şeref Gültekin ve İŞÇİDER Başkanı İsmail Doru: “Orhaneli Yolu sapağı Göktepe Köyü yolu 2. Kilometresinin çukurları sürüsüne bereket!

ÇOK ALIŞTIK

TIR, kamyon, traktör, otomobil, minibüs… her model ve markaya hitap eden çukurlara öyle bir alıştık ki demeyiniz gitsin! Tamircilerle dost olmamıza vesile olan çukurları bizler çok sevdik! Bu sevgimizi paylaşmak adına Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi yönetimini de bizim çukurların tarifsiz kaçış heyecanını yaşamaları anlamında buralara davet ediyoruz!” Çok ilginç. Hatırlıyorum, oradaki asfalt geçen sene yenilenmişti. Bir yılda bu manzara… Çok yazık, çok…

MAĞDURUZ

Tebrikler; Özel Karacabey Tan Okulu
Nilüfer İlçesi Beşevler Küçük Sanayi esnaflarından Sn. Soner Doğu: “Ekmek kapımız olan işyerlerimizin Beşevler çıkışı iki ay önce trafiğe kapandı. Sebebi, bitmek bilmeyen alt yapı çalışmaları. Bu sebepten dolayı onlarca esnaf siftah yapamadan evlerine gidiyor. Çıldırmak üzereyiz! Esnaflar olarak ayaklanma noktasına geldik. Bu nasıl değersizliktir böyle!”

Haberin Devamı

KİME GİDELİM!

Tebrikler; Özel Karacabey Tan Okulu
Okurumuz Türkan Zümbülova: “Uludağ Üniversitesi metro istasyonu giriş ve çıkışında kullanılan kaldırım üzerinde 7/24 araç parkı eksilmiyor. Üniversitenin en işlek ve en göz önünde olan bu duruma nasıl göz yumulur ki? Üstelik bu parklar ‘Görme Engelli Taşları’ (Yalan taşları) üzerineyken… Kime gidelim, kime!

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

BAKALIM, ZAMAN NE GÖSTERECEK

Tebrikler; Özel Karacabey Tan Okulu
‘DÖRDÜNCÜ SEZON FİNALİ HAYIRLI OLSUN’ (ÇUKUR BİZİM EVİMİZ) başlıklı ısrarcı ve takipçi yayımlarımız sonrası (Çekirge Meydanı) araçların rot başlarını kırdırıp, kazalara sebep olmasına vesile olan Türk Telekom’a ait menhol kapağının asfalt seviyesine yükseltilip etrafının da çimento (Asfalta, çimento yaması sağlıklı olmaz) ile beslenmiş olduğunu tanık oldum. Bununla birlikte 5. Sezonun da vizyona gireceğini düşünüyorum. Çünkü; yardımcı aparat olarak kullanılan trafik konisi, emniyet şerit bandı ve kilitli taşlar epey bir zaman oldu... Oradan alınmayınca... Bakalım, zaman ne gösterecek. Biz buradayız ve bekliyoruz!

Haberin Devamı

YAPILAN BİLDİRİM

BUSKİ EKİPLERİ SORUNU GİDERDİ

“HER YAĞMURDA BÖYLE’’ başlıklı haberiniz, ilgili birimlerimizce incelenmiştir. Haberde bahsedilen Osmangazi İlçesi Oulu Caddesi’ndeki yağmur suyu ızgaralarının temizliği BUSKİ ekiplerince yapılarak sorun giderilmiştir.

Yazarın Tüm Yazıları