Köstendil’deki kaldırımlar

ADINI açıklanmaması konusunda ricada bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bir zabıta amiri özetimle şöyle diyor:

Haberin Devamı

Köstendil’deki kaldırımlar
Köstendil’deki kaldırımlar
 “Osmangazi ilçesi Demirtaş, Cumhuriyet Mahallesi Müjdat Köstendil Caddesi üzerindeki kaldırımların halleri ne olacak? Bizler amir olduğumuz için konuyu direk şikâyet edemiyoruz. Ancak ilgili sorun için birçok tanıdık kişilerin ilgili adreslerden yardım istediklerini de biliyoruz. Şikâyetimi yayımlamanız hususunda ricada bulunuyorum”
Umarım ki faydamız olur kıymetli amir kardeşim. Köstendil’i köstebekler mi bu hale getirdi?

BU PROJE ASKIDA KALMAMALI

Köstendil’deki kaldırımlar
HÜRRİYET Bursa gazetesi abonelerimizden olan iç mimar Burcu Yıldırım, “Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi Şirinevler Caddesi 86/A karşısına denk düşen asfalttaki kesiğin doldurulması için yorgan ve halı serildiğini gördüm. İç mimar olarak bu projeyi çok tuttuğumu belirtmek isterim. Bu proje asla askıda kalmamalı derim. Mutlak suretle tescillendirilip patenti alınmalı. Uluslararası proje yarışmalarına katılımı sağlanmalı” diyor.

Haberin Devamı

ÇÖPLÜKBEY CADDESİ HİKÂYESİ BİTMEDİ GİTTİ

Köstendil’deki kaldırımlar
OKURLARIMIZDAN işinsanı Aynur Sağlam’ın e-postasındaki şikâyetini okudum. Okurken hem güldüm hem çok üzüldüm. Sanırım en büyük kaderimiz üzülmekmiş; onu anladım. Özetini çıkardım: “Çöplükbey Caddesi (Osmangazi ilçesi, Kutlukbey Caddesi) hikâyesinde macera tam gaz devam ediyor.”
Muhammet Kösle olarak bir hususu çok merak ediyorum. Hani toplumumuzda bazı algılar var. Deriz ki; “Onun arkası sağlam. / Referansı çok güçlü. / Uymaya gelmez, soluğu başka yerde alırsın...” Çöplükbey’deki kirliliği zerre korku olmaksızın oluşturmak suretiyle koskoca şehre hatta ülkemize zararları olan saygısızların, küstahların, kural, kanun ve yasa tanımazların arkasında ABD Başkanı Joe Biden’mı var acaba? Çok merak ediyorum da!

DURAĞIN CAMINI KİM TAKACAK

Köstendil’deki kaldırımlar
ADININ gizli tutulmasını isteyen bir sağlık çalışanı şöyle diyor: “Kaplıcalar D-0196 kodlu belediye otobüs durak kabininin kırılmış olan camı aylar oldu o vaziyette camsız olarak duruyor. Kırık cam parçacıkları da dibinde! Cam olmadığı için kabinin içi oluşan rüzgârı baca gibi çekiyor. Bu sebepten dolayı kabini kullanamıyoruz. Durağın camını kim takacak? BURULAŞ’ın bu işleri takip eden yetkilileri yok mu?”

Yazarın Tüm Yazıları