Köstebek yuvası ve trafik işaretleri…

Bir işyeri sahibi olan okurumuz Ş. D bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Köstebek yuvası ve trafik işaretleri…

“Osmangazi İlçesi Dikkaldırım Caddesi’nin asfaltı köstebek yuvasını aratmıyor! Bu üzücü durum için neden bir şey yapılmıyor? Ayrıca fotoğrafta gördünüz trafik işaret sinyalizasyonuna ne gerek var.

‘YETKİLİLERİ BURAYA BEKLERİZ’

Çünkü bu sistem yayalar için mevcut. Oysa ki çoğu zaman milim milim ilerleyen araç trafiğine ev sahipliği yapan caddenin her santimi yaya geçidi zaten! Ayrıca sadece araç sürücülerinin dikkate aldığı bir ışık sistemi: O da ceza yeme korkusundan dolayı oluşan zorunlu saygı! Bu esnada yayaların bazıları geçiş yapmadıkları halde trafik sinyalizasyonunun ARAÇ DUR butona basıyor. Bu sebeple gereksiz yere araçlar duruyor. Yazdıklarım konusunda bana inanmayan yetkili çıkarsa seyretmesi için bizim buralara bekleriz.”

Haberin Devamı

YÜZYILIN PROJESİ!

Köstebek yuvası ve trafik işaretleri…

Okurumuz Beyza Şen diyor ki: “Fotoğrafta gördüğünüz belediye otobüsü, tanımlı otobüs durağındadır ve o anda da yolcu indirmektedir. Bu durağın önü müsait olduğu halde kabinli bir durağımız yoktur. Hadi kabini geçtik, bir oturma bankı dahi yok. Sahi, yalan demeyelim şimdi!

SABİTLENMİŞ BANK

Unutmadan, belediyemize ait güzel, temiz bakımlı ve zemine sabitlemiş oturma bankı var. Bu oturma bankı tam da yolun ortasına inşa edilmiş mini kaldırım üzerine sabitlenmiş! Yüzyılın projesi böyle bir şey olsa gerek diye düşünüyorum! Adresi veriyorum: Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi Hamidiye Caddesi Demmar Market önü.”

TEHLİKELİ TABELA

Köstebek yuvası ve trafik işaretleri…

Okurumuz Oğuz Salık özetimle: “Fotoğrafımda gördüğünüz devasa tabela birilerince reklam duyurusu için önemli bir alana dikildi. Daha reklam duyurusu asılmadan tabelanın zeminini oluşturan tahtanın bir kısmı sert esen rüzgar sonucu koptu. Ya o tabela komple devrilseydi de altında da birisi kalsaydı… Tabela birilerini yaralanmadan, bir kaza meydaha gelmeden gerekli önlem alınırsa seviniriz.” Yetkililere duyurulur.

Haberin Devamı

YAPIŞTIRICININ YAPIŞTIRAMADIĞI YER TAŞLARI

Köstebek yuvası ve trafik işaretleri…

Okurumuz Özbay Yıldırım özetimle: “Yıldırım Belediyesi önündeki yürüme alanına döşenen taşların yapıştırıcılarında bir sorun var sanırım! Fotoğrafımdan da anlaşılacağı gibi taşlar bir bir yerlerinden oynuyor. Bu durum tehlike arz ediyor.”
Yetkililere duyurulur.

 

Yazarın Tüm Yazıları