Hangi milletensiniz SİZ!

Geçtiğimiz hafta Sadağı Kanyonu’nun tarifsiz mükemmel temizliğine dikkat çekmiştim. Ve bu hafta fabrika ayarlarlarımıza döndük yine çok şükür!

Haberin Devamı

Hangi milletensiniz SİZ

Bursa’mızın ciğerleri olan ormanlarımızın eteğinde ve canımız olan su kaynağının adresi Orhaneli Barajı’nın yanında ana cadde kenarında bu içler acısı manzara! Bazıları buralarda pikniklerini yapmış, karınlarını doyurmuş ve evlerinin yoluna koyulmuş; selametle gidiniz (!) Bu çok acı tablo için bir sorum olacak lütfen! Yanıtını bilen varsa bana bildirsin lütfen. Çok merak ediyorum...
Hangi millettensiniz SİZ!

 

Bu da Bilim Teknoloji Merkezi’nde!

Hangi milletensiniz SİZ

Haberin Devamı

Ses sanatçısı okurumuz Sn. Özgür Tutal: “Büyükşehir Belediyesi, BUTTİM Bursa Bilim Teknoloji Merkezi’nin önü bilimden de teknolojiden de uzak kalmış! Yoksa bana mı öyle geliyor?” diyor.

O park yeri kısa araçlar için mi?

Hangi milletensiniz SİZ

Okurumuz Sn. Nihat Seçkin: “Osmangazi Türbesi önündeki parklanmada (Büyükşehir Burbak) ya yolda sıkıntı var, ya araçlar fazla kısa. Ancak az önce asfalta çizilmiş olan ilk sıradaki çizgi ile belirlenmiş alandan çıkan araç dikkatimi çekti. Yola sığmamıştı da!” diyor.

Kral Karacabey’de!

Hangi milletensiniz SİZ

Adının açıklanmasını istemeyen öğretim üyesi okurumuz: “Bir seyahatimiz esnasında ana cadde üzerindeki kral çukura (!) düşen aracımızla birlikte bir hopladık ki akıllara seyir! Aracımız canlı olsaydı herhalde bizi dışarıya fırlatırdı! Bu hoplatan kral çukur nerede diye soracak olursanız; Bu kral çukur Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası önündedir!” Diyor. Kral Karacabey’de, bakalım kraliçe nerede? (!)

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Haberin Devamı

Hangi milletensiniz SİZ

Hangi milletensiniz SİZ

GÖKTEN FİL DÜŞMÜŞ başlıklı yayımımızdaki (Hayran Caddesi) hoplatma garantili fil düşmüş (!) çukurun asfalt yaması ile onarılmış olduğunu gördüm. İlgili yetkililere ve de ayrıca çalışmadaki desteği için Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Müdürü Sn. Ahmet Akan’a teşekkür ediyorum.

Hangi milletensiniz SİZ
Hangi milletensiniz SİZ

ÜCRETSİZ REKLAM ALINIR başlıklı yayımımız sonrasında (Belediye otobüs durak kabinleri) Bursa genelindeki çalışmalara tanık olmanın mutluluğu içindeyim. Teşekkür ediyorum. Daha önce de belirttiğim gibi; kirliliğe sebep olanlara umarım cezai işlem uygulanır…

Yazarın Tüm Yazıları