Doğal havuza muhatap bulamadık

Okurlarımızdan Işıl Baştan’ın, haklı olduğu endişesini paylaştığı e-postasını özetimle aktarıyorum:

Haberin Devamı

 Doğal havuza muhatap bulamadık
“Şöyle bir şey sorsam; 2020 yılına damgasını vuran, haliyle de dünyada en çok konuşulan şey nedir? Desem, ‘Covit–19’ diye yanıt alacağımı biliyorum. Beraberinde bir şeyi daha çok iyi bildiğimi biliyorum. O da bu hastalığın da ana sebebinin, hijyene dikkat edilmemesinden kaynaklanması. Bu konuyu bazılarımız halen anlamamak için ısrarla direniyor olsa da gerçek böyle ama! Fotoğrafımda görmüş olduğunuz masum çocuklara eğlence kaynağı olan ÇOK RİSKLİ su birikintisine bakın. Her şey ortada! Çocukların suçu var mı? Yok elbette. Belirttiğim gibi; her şey ortada! Şimdi gelelim bu doğal havuz meselesine… Havuzun zeminini oluşturan asfalt aylar önce bir gece vakti çöktü. Daha sonra da bu doğal havuz oluştu! Çöken asfaltın onarılmasını istedik. Ama muhatabını bulmak ne mümkün… Malum, seçimlere de epey bir zaman var! Bize de ses olur musunuz? Adresimiz; Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Doğan Sokak No. 10 önü.”

Haberin Devamı

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın dikkatlerine; acil…

 

SAHİPSİZ OLMASAK BİR AY BEKLEMEZDİK

Doğal havuza muhatap bulamadık
Okurlarımızdan Yunus Emre Türker, özetimle bakınız ne diyor: “Muhammet Bey. İlgili çöp yığınlarının açık adresi; Mudanya Belediyesi, Güzelyalı Siteler Mahallesi Beyazgül Sokak üzerindeki kaldırım. Bunları buraya kim ya da kimler koydu bilmiyorum. Bilsem de ne yapacağım ki? Ancak bildiğim bir şey var ki o da biz sahipsiziz! Aksi olsaydı bu çöpler bir aydır burada durmazdı!”

BURULAŞ’IN YÜRÜYEN DURAĞI!

Doğal havuza muhatap bulamadık
Hürriyet Bursa gazetesi abonesi Emekli Albay Halil Işık, diyor ki: “Muhammet Bey, ısrarcı uğraşılarınızla en nihayetinde Çukurköşk belediye otobüs durağına kapalı kabin getirilmişti. Ancak, birileri şahsi menfaatleri için o durak kabinini yerinden söktü ve yeni yapılan otelin görüntüsüne engel olmasın diye (başka izahatı yok) yine aynı otelin otopark girişine taşıdı! Vaziyet böyle olunca da otoparka girişler engellendi. Sonrasında da otoparkı kullanması gereken araçlar otoparka giremediği için civardaki ücretsiz kaldırımlara pay edildi! Oradaki durak en az 30 yıldır şu an gördünüz yerden 5 metre ötedeydi. Yani durması gerektiği yerdeydi. Öncesinde bu binada hizmet veren Halk Bankası vardı. Personeli de, araçlarını şu an önü yürüyen durakla kapatılan otoparka bırakıyordu! Duraklar ne zamandan beri şahısların tekellerine göre yürür olmaya başladı?”
BURULAŞ ve yürüyen durak! Gerçekten çok ilginç, ilk kez duyuyorum!

Haberin Devamı

ÜÇ FİDAN’DA BİR SAHİPSİZ PANO…

Doğal havuza muhatap bulamadık
Okurlarımızdan olan Ressam Filiz Üzmez, diyor ki: “Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Üç Fidan Parkı içinde bulunan elektrik panosunu iş güvenliği kurallarına uygun değildir. Bir ressam olarak bunu ben anlayabildiysem kendimi tebrik ediyorum! Başkasını bilemem!”
Daha önce de bu panoyla alakalı olarak şikâyet almış ve yayımlamıştık. Yayımımıza istinaden de UEDAŞ; “ilgili panonun sorumlusu Nilüfer Belediyesi’dir…” açıklamasını yapmıştı. Öyle ise; ‘alo Nilüfer Belediyesi’ orada mısınız?

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Yıldırım Belediyesi
“AMAN DİKKAT” başlıklı yayımınız sonrasında ilgili alana (Şükraniye Mahallesi) yama çalışması yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Yıldırım Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürlüğü...
Teşekkür ediyorum Yıldırım Belediyesi.

Yazarın Tüm Yazıları