Bisiklet yolu çilesi

HÜRRİYET Bursa gazetesi abonelerimizden olan işinsanı Melek Gezginci, özetimle şöyle diyor:

Haberin Devamı

Bisiklet yolu çilesi
Bisiklet yolu çilesi
 “Muhammet Bey. Birçok şikâyetimi yayımladınız. Neredeyse her şikâyetimdeki sorunlar giderildi diyebilirim. Onca şikâyetlerim arasında akıl sır erdiremediğim bisiklet yolları hizmeti diyebilirim. Kafayı taktım bu direkli ve tabelalı yollara! Burası neresi mi? Burası villaları ile meşhur olan ve maksimum 200 metrelik alan içinde tespit ettiğim Nilüfer ilçesinin Altınşehir Mahallesi’nin taaa kendisi! Not. Başkanların, ‘Engelsiz bisiklet yolları yaptık’ diye övünülen Nilüfer ilçesinde bunun gibi yüzlercesi var.”

ARAÇ HOPLATAN KESEYİ ZORLATAN

Bisiklet yolu çilesi
ADININ açıklanmamasını rica eden bir haber ajansı bölge müdürü şöyle diyor: “Fotoğrafımda görmüş olduğunuz araç hoplatan ve keseyi zorlatan disiplinsiz kesik Osmangazi’de bulunan İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu) önündedir. Daha da net adres vermem gerekirse onu da paylaşayım; Kocanaip Mahallesi Kaplıca Caddesi...”

Haberin Devamı

ARAÇLARA TERS KÜNDE ATTIRAN CADDE

Bisiklet yolu çilesi
OKURLARIMIZDAN olan Ayşe Hatun Uygun, “Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi Reşit Karabacak Caddesi girişindeki asfaltın hali ne olacak? Hani araçlara ters künde attırıyor” diyor özetimle... Ayşe Hatun Uygun; bence öyle kalsın. Siz ‘ters künde’ deyince... Konuya şu gözle baktım. ‘Türk güreşçisi’ denince akla ilk gelen isimler arasında yer alan merhum Reşit Karabacak geldi aklıma. Zaten caddeye de ismi verilmiş. Yakın zaman önce Bursa Şehir Hastanesi’nde vefat eden Reşit Karabacak’ı saygı ve sevgi ile yad ettim. Ruhu şad olsun...

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

ONARILDI AMA SİLİNDİRLE EZİLMEDİ

Bisiklet yolu çilesiBisiklet yolu çilesi

‘KARPUZ Saklayacağız’ başlıklı yayımımızdaki şikâyetin sahibi olan Recep Usta şöyle diyor: “Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki çökme, atılan dört beş kürek dolusu asfalt ile onarıldı! Ancak bu onarım şekli sadece şekilden ibaret bir onarımdır. Çünkü asfalt yaması için alanın mutlak suretle kesilerek asfaltın birbiriyle kaynaşması sağlandıktan sonra silindir ile ezilmesi gerekirdi. Yama böyle olur!” Bu hususta böyle diyor Recep Usta; anlayana!

Haberin Devamı

DİKKATİ YOLA VEREBİLİRSİNİZ

Bisiklet yolu çilesi
Bisiklet yolu çilesi
‘SÜRÜCÜLERİN Dikkatine’ başlıklı şikâyetimizdeki (Bursa Bölge Adliyesi karşısı / İki yıldan beri öyle olduğu bilgisine ulaştım) sorunun giderilmiş olduğunu gördüm. Araç sahiplerine çok büyük geçmiş olsun... Ayrıca bu ihbarıyla birimizin canının yanmasını engelleyen (Yanan olduysa da, onlara da ayrıca geçmiş olsun) Bursa Bölge Mahkemesi’nin bir daire başkanı olan okurumuza çok teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları