Bakalım şimdi ne olacak

Okurumuz Hülya Erzurumlu özetimle:

Haberin Devamı

Bakalım şimdi ne olacak

“Sn. Kösle. Yıldırım İlçesi Gökdere Metro İstasyonu yanındaki ücretsiz yedieminli çöp arsasının durumu köşenizde yayımlanmaya başladıktan sonra dikkatimize takılmıştı. Otluk ve çok kirli çöplük halinden kurtarılmasıyla birlikte her yayımınız sonrasında ücretsiz yedieminde bulunan hurda aracın yön değiştiren hallerini gülerek takip eder olduk! Bir kez daha yazın lütfen. Hurda araç köşeye sıkışmış! Yedieminden kaçtı kaçacak.” diyor.

DİREK YOLUN ORTASINDA KALMIŞ

Bakalım şimdi ne olacak

Haberin Devamı

Okurumuz Niyazi Sağlam’ın e-postasındaki ilginç bölümleri aktarıyorum: “İlgili fotoğrafımın adresi Nilüfer İlçesi İhsaniye Mahallesi Barbaros Caddesi Bilim Sitesi önündedir. Buradaki direk, direk yolun ortasında kalmış! Diyeceğim o ki yakışmamış.” Bakalım bu işe UEDAŞ ne diyecek…

TELEFON NUMARASI DA VARDI…

Bakalım şimdi ne olacak

Okurumuz Salih Eryavuz özetimle: “Kentimizdeki her direkte bir ilan duyurusu var. Bu oluşum yasak değil mi? Yasak. Üstelik kabahatler kanuna göre de bir suçtur. Muhatabını mı bulamıyorlar? Her ilanın üzerinde telefon numarası var! Yetkililer neden müdahale etmezler? İşaret ettiğim direkte de farklı bir ilan ve buluşmak isteyene de diğer ilanlarda olduğu gibi telefon numarasını yazmışlar. O ilanı söktüm. Yazık…” diyor.

HER TELDEN AYRI SES ÇIKINCA…

Bakalım şimdi ne olacak

Emekli Karate Antrenörü olan okurumuz Ulvi Özdemir bakınız ne diyor: “Burası kentimizin en bilindik adreslerinden birine çıkan yol. Dört metrelik alanda dört ayrı menhol kapağı. Çok güzel! Ancak oraya bir iki kapak daha sığardı! Neden dörtte kalmış ki? Diye sordum kendi kendime ve cevabını da ben buldum yine! Her telden ayrı ses çıkınca…”

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

TEŞEKKÜRLER YILDIRIM BELEDİYESİ

Bakalım şimdi ne olacakBakalım şimdi ne olacak

“ ‘YAPIŞTIRICININ YAPTIĞINA BAKAR MISINIZ’ başlıklı yayımınızdaki (Yıldırım Belediyesi yanı) kusur ilgili ekiplerimizce giderilmiştir. Bilgilerinize. Yıldırım Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü” şahit fotoğraflarınız için de teşekkür ediyorum Yıldırım Belediyesi

GEREKLİ ONARIM YAPILMIŞTIR

Bakalım şimdi ne olacakBakalım şimdi ne olacak

BAŞKA SÖZE GEREK YOK başlıklı yayımımızdan (Nilüfer Belediyesi yanı) sonra gerekli onarımın yapılmış olduğunu gördüm. Keşke bu ziyanlar hiç olmasa… İlgili yetkililere teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları