Açılıştan sonra bu hale geldi!

TAM da kentimizin en stratejik adreslerinden birisi olan Bursa Bölge Adliye Mahkemesi karşısına bir hizmet evinin daha açılışı yapılmıştı. Açılışa; Büyükşehir Belediyesi’yle Osmangazi Belediyesi’nin bazı başkanları da katılmıştı.

Haberin Devamı

Açılıştan sonra bu hale geldi

O hizmet binasına da nazar değdi! Tıpkı, yıllardır nazar boğumundan kurtulamayan ve nazarın ağırlığından kaynaklı olsa gerek zerre ilgi bulmayan ‘acıların çocuğu’ filmini oynayan Havuzlupark gibi! Mevzu neymiş; yerin önemi önemli değilmiş! Mevzu; işin bitirilmesiymiş ve yüklenici firma işini bitirmiş! İşin devamı da hurdacılara devredilmiş.

Açılıştan sonra bu hale geldi

AÇILIŞ MERAKI

Açılıştan sonra bu hale geldi

Haberin Devamı

Nasıl olsa halk parasını ödüyormuş!

Açılıştan sonra bu hale geldi

Bakalım son kalan para eder parçaları da kalk gidelim olduktan sonra bir zamanların var olanına şimdi de yok oldu diye açış yapılacak mı?

SIRA HANGİ HARFTE?

Açılıştan sonra bu hale geldi

HÜRRİYET Bursa Gazetesi okurlarımızdan Meral Seçici, özetimle şikayetini şöyle dile getiriyor: “İstanbul Caddesi üzerinde bulunan yaya üst geçidindeki geniş hacimli (Kent Meydanı altı) metal harflerle yazılmış olan ‘Bursa Büyükşehir Belediyesi’ yazısı üzerine okudum püfledim ve; ‘Çık çıkalım çayıra, yem verelim ördeğe, ördek yemi yemeden, ciyak miyak demeden, aldım baktım, kimi çıkardım, seni çıkardım, sen çıkmazsan sen çık’ tekerlemesiyle harfleri elemeye başladım. Büyükşehir’in ‘L’si ile ‘İ’nin ‘I’sını çıkarttım. Bakalım sıra hangi harfe gelecek!” diyor.

YA ARAÇLAR?

Çok ilginç Meral Seçici, size şöyle bir tavsiyede bulunabilir miyim? Düşen harflere aşağıda çarşaf tutturun derim. Malum, o harflerin bir aracın ya da bir vatandaşın üzerine düşme ihtimali var. Bu esnada basamaklarda oturan dilenciye dikkatim takıldı da... Bursa sizlere güzel vallahi!

Haberin Devamı

BURSA’DA BİR BENZERİ YOK

Açılıştan sonra bu hale geldi

ADININ açıklanmasını istemeyen Türk Telekom çalışanının e-postasını özetimle aktarıyorum: “Türk Telekom Bölge Müdürlüğü hizmet binası önündeki kaldırımda bulunan kuyuya yönelik olarak bir iddiam var. Bunun bir benzeri Bursa’nın hiçbir yerinde yoktur. Bu iddiamda da ısrarcıyım! Allah için bu şehirde belediye diye bir kurum var mı?” Güzel bir soru; cidden var mı acaba?

OTOBÜS DURAĞI GERİYE ÇEKİLSİN

Açılıştan sonra bu hale geldi

HÜRRİYET Bursa gazetesi abonesi olan Ahmet Erdem Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Serkan Alpaslan, otobüs durağıyla ilgili önerisi şöyle: “İstanbul Caddesi Gençosman Sürücü Kursu karşısında bulunan belediye otobüs durağının kapalı kabinli olması, beraberinde de o durağın cadde üzerinden kaçırılması gerekir (Bunun için gerekli alan orada var. Durak geriye çekilsin. Tabi ki kabinli olarak) diye düşünüyorum.”
Çok güzel bir öneri bu Serkan Alpaslan öğretmenim. Şahsım olarak teşekkür ediyorum. BURULAŞ, Serkan öğretmeni dinleyin derim...

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Açılıştan sonra bu hale geldi

LODOS PARÇALADI BÜYÜKŞEHİR YENİLEDİ

‘YIRTIK modasına uymuş’ başlıklı yayımımızdaki trajikomik sorunun giderildiği bilgisini aldım. Bu bilgiyi şahit fotoğrafıyla aktaran BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar’a teşekkür ediyorum. Tabelayı ben de kontrol ettim ve fotoğraflarını çektim. Genel Müdür, Çapar: “Tabela lodosta parçalandı...” diye de belirtti. Umarım lodosta parçalanacak kadar kötü malzeme kullanan ve kalitesiz işçilik uygulayan firmaya bunun bedeli ödettirilmiştir...

Yazarın Tüm Yazıları