5 aydır yanmayan lambalar

Hürriyet Bursa gazetesi abonelerimizden olan bir şirket yöneticisi, özetimle diyor ki:

Haberin Devamı

5 aydır yanmayan lambalar
“Muhammet Bey. Osmangazi ilçesi Mollafenari Mahallesi, Üftade Sokak Mine Çıkmazı’nın sokak aydınlatma lambaları tamı tamına beş aydır yanmıyor. Oluşan aksaklık için sorunun muhatabı ve sorumlusu olan UEDAŞ’ı onlarca kez aradım. E-posta ile bildirdim. Şikâyet dilekçeleri oluşturduk. Mahalle muhtarı da çok kez aradı. AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu yerel yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Şakir Emin’e konuyu aktardım. Yetmedi, Bursa AK Parti Milletvekili Osman Mestan’ı arayarak yardımlarını rica ettim. Ama tüm bunlara rağmen UEDAŞ’tan tık yok! Yemin ederim kafayı sıyıracağım.”

DÖRT SEÇENEKLİ VİRANLIK YAPI

5 aydır yanmayan lambalar
ADININ açıklanmamasını isteyen bir okurumuz, özetimle bakınız ne diyor: “Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi Mavili Sokak girişindeki viranlık yapıdan şikâyetçiyiz. Şikâyetçi olmamızla alakalı seçenekler sunuyoruz. Artık kıymetli yetkililer hangi seçeneği dikkate alırlar bilemiyoruz. Seçeneklerimizi saygı ile sunarız! A) Görsel çirkinlik. B) Özellikle gece daha da çok etrafında dolaşan fareler. C) Sıcak havada oluşan iğrenç kokular. D) Meraklı çocukların saklanma alanı. Ne işe yaradığı belli olmayan o alanın disiplin altına alınmasını rica ediyoruz!”

Haberin Devamı

HAYRANLIK UYANDIRAN TABELA

5 aydır yanmayan lambalar
HÜRRİYET Bursa okuru olan tarih öğretmeni Aysu Özlü: “Üzerinde Büyükşehir Belediyesi logosu var. Reşat Oyal Parkı içinde bulunan Tarihi Yaycılar Çınarı’nın tabelası kadar ilginç, komik, anlamsız, plansız, amaçsız bir tabela daha görmedim. Böylesi ilginç tabelanın mimarlarına karşı olan hayranlığımı belirtmeden edemeyeceğim!” diyor.

RESSAMLIK DİREK

5 aydır yanmayan lambalar
RESSAM okurumuz Serpil Arkan’ın e-postanı olduğu gibi aktarıyorum: “Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi 2. Hülya Sokak’ta sokak ortasında bulunan boş tahta direğin kaldırılmasını istiyorum.” Fotoğrafı inceledim de gerçekten çok ilginç. Tam ressamlık bir direk!

Haberin Devamı

SPOR SALONU YIKILDI AMA DERDİ BİTMEDİ

5 aydır yanmayan lambalar
ADININ açıklanmamasını rica eden T.C. Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli, şöyle diyor: “Müdürlük binamızın yanındaki utanç ve endişe verici Osmangazi Belediyesi Spor Salonu yayımınızdan sonra yıkılmıştı. Sizlere teşekkür ediyoruz. Ancak yıkılan binadan arta kalan alan (Arsa) bu kez de farklı riskler içermeye başladı. Metrelerce yükseklik ve ucu da kaldırım. Ayrıca arsanın içi çocuklar için çok tehlikedir. Güzel olan yanı da var. Arsa içine biri koltuk getirmiş. Boş vakitlerde istirahat ediliyormuş bu koltukta!

Yazarın Tüm Yazıları