Müşteriye göre proje devri

DEVİR değişti... Artık projeye göre müşteri arama devri kapandı. Devir, müşteriye göre proje üretme devri.

Haberin Devamı

İzmir’de son dönemde yaptığı projelerle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat da gelecek plan ve hedeflerini bu akıma göre belirliyor. Bulunduğu bölgeye farklı bir sinerji katan ‘Boliva Bornova’nın bu yıl teslimini sağladıklarını anlatan Genel Müdür Mehmet Akif Küçük’le sektörü, hem de projelerini konuştuk. Tüketicinin internette geçirdiği sürenin her geçen gün arttığına dikkat çeken Küçük, bu kanalı kullanarak müşterin beklenti, istek ve önerilerini ölçtüklerini belirterek, şöyle devam etti:

Müşteriye göre proje devri

Tüketiciye soruyoruz

“Tüketiciye, ‘Hangi bölgeye yatırım yapalım?’ diye soruyoruz. Çıkan sonuca göre de lokasyon seçiyoruz. Bunun yanında İzmirlilerin nasıl bir ev hayal ettiklerinden, sosyal donatılarda neler olmasının onları mutlu edeceğine kadar bir dizi soruyla projelerimize şekil veriyoruz. Aslında tüm bu soruların cevabından, projeye göre müşteri arama devrinin kapandığı ve müşteriye göre proje üretme devrinin başladığı sonucunu çıkarıyoruz. Musa Çiçek İnşaat olarak gelişime açık yapımızla sektöre daha fazla ne katabiliriz sorusunun cevabına aslında yaptıklarımızla şahit olduk.”

Haberin Devamı

ÇELİKTE EN YÜKSEK YAPI
Şirketin 2016 hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mehmet Akif Küçük, orta vadeli planlar dahilinde Bayraklı’da Avrupa’nın en yüksek çelik konstrüksiyon yapısına başlayacaklarını söyleyerek, “Balon konutla ekonomik durgunluk söylemlerinin aksine İzmir’de var olan ve hızla yükselen alım satım trendine inanıyoruz. Bu yönde de yatırım kararları alıyoruz. Firmamızın yatırımlarına devam edeceğini söyleyebilirim. Yönetim kurulumuz istikrarsızlık söylemlerine rağmen 3 farklı projeye karar verdi” dedi.

Müşteriye göre proje devri

İLGİ YENİ PROJE GETİRDİ
Bu yıl içinde ‘Park 232 Ayrancılar’ ve ‘232 Flora Gaziemir’ projeleri için yatırım kararı aldıklarını ifade eden Mehmet Akif Küçük, şu bilgileri paylaştı: “Butik bir proje olan Ayrancılar ile bölgeye site kültürünü getirmeyi hedefliyoruz. 232 Flora Gaziemir’le de 2013’te tamamladığımız Çiçek Park’a olan ilgileden dolayı yatırım kararı aldık. 96 daire olarak planladığımız projede ciddi sosyal donatılara yer verdik. 12 ay kullanılacak yüzme havuzları, çocuk mini aqua parkı, çocuk oyun alanları da bulunuyor. Bunun dışında langırt, bilardo ve mini golf alanlarıyla donatıları da artırdık.”

Yazarın Tüm Yazıları