2023 plaj modası

Plajlara fit giriş yapabilmek için bütün kış GYM’lerde hız kesmeden, son sürat hazırlandık.

Haberin Devamı

Yaz ha geldi ha gelecek diye diye kendimizi şimdiden yazın ortasında bulduk bile.
Biz kadınların en büyük zevklerinden biri farklı kesimlerde mayo ve bikinileri sınırsız adetlerde alabilmek ve bu bikinileri sınırsız kombinlerle giyebilmek.
Kimin valizini açsanız içinden iki günlük tatil için en az 10 farklı modelde mayo-bikini kombinasyonu çıkar. Kadınlığın şanındandır bu. Ama ona rağmen hiçbirimize yetmez.
Hep başkasının üzerindekilere kayar gözümüz. Onu alana kadar da bize rahat yoktur. Ama şimdilerde hepimizin derdi aynı. Kalıplar küçüldü.

2023 plaj modası

Rahat değiliz. Güzel kesimli mayo bikiniye hasret kaldık. Ya üstü küçük, ya altı. Dikkat edin kadınlar hep bir üzerini düzeltme gayreti içinde.
Türkiye’nin köklü plaj giyim markalarından biri olan Ay-Yıldız’ın yeni koleksiyonuna göz attınız mı bilmiyorum ama bu dertten mustarip olanlar için her yaş tipine hitap eden, zengin çeşitlilik sunan çok sevdiğim üçgen kesimli bikinilerden tek omuz mayolara, straplez kesimlerden toparlayıcı modellere kadar geniş seçkiden oluşan renkli bir koleksiyona sahip.
Ben renkli ve desenli modelleri, minimal altlarla karıştırmayı çok seviyorum.
Ay-Yıldız her ruh haline uyum sağlayan parçaları çok güzel yorumlayarak bir araya getirmeyi başarmış. Plajdan gece şıklığına geçiş yapabileceğiniz tasarımları çok sevdim mesela. Plajlarda farkını ortaya koymanın sırrı, giydiğiniz modelden çok onu ne şekilde kombinlediğiniz. Bazen az çokluk yaratır, bazen de mix&match kullandığınız aksesuarla daha da gösterişli hale gelir.
Denizlerde kirliliğin ana sebebi olan plastiği dönüştürerek elde ettiği iplikle modellerini tasarlayan Ay-Yıldız’ın çevreye duyarlı üretim yapması diğer üreticilere de ilham kaynağı olmalı. Her geçen gün kaynaklarını tüketen dünyamızın geleceği açısından yerli yabancı tüm markaların bu bilince sahip olması artık olmazsa olmaz adımlardan.

Haberin Devamı

Bodrum ve Çeşme plajlarında son trendler

◊ Z kuşağı Brazilian kesim mayo ve bikinileri üzerlerinden eksik etmiyor. Nereye dönseniz büyük küçük, güzel çirkin, fit, düşük her çeşit popo ile karşı karşıyasınız.
◊ Transparan pantolonlar bu sezonun en hit parçası olmuş.
◊ Full makyaj yine her yerde...
◊ Happy Hour’lar ise evlere şenlik. Ortaya çıkan abartı kombinler anlatılmaz yaşanır.

Yazarın Tüm Yazıları