Evli ve 3 çocuklu bir kadına aşık oldum

İnternette bir kadınla tanıştım. Kendisi evli ve 3 çocuk annesi. Kaç kez eşinden boşanacağını söyledi ama şimdi de bu fikrinden vazgeçti. Çaresiz kaldım.

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Abla, bundan 4 ay önce evli ve 3 çocuklu bir kadınla bir arkadaşlık sitesinde tanıştım. O kişi bana 16 yıl önce görücü usulü ile evlendiğini ve eşine âşık olmadığını söyledi. Eşinin 2 kez evi terk ettiğini ve sonra geri geldiğini de anlattı.
Kısa zamanda birbirimize karşı olan hislerimiz daha da kuvvetlendi. Ben eşimden 2 yıl önce ayrılmıştım, ama hoşlandığım kadın hâlâ evli. Birlikte gelecekle ilgili birçok hayal kurduk.
Kocasının üçüncü kez evden ayrılması ikimize de bir nevi umut oldu. Aradan 10 gün geçti, eşi dönmedi. Bu durum onu mutsuz etmeye başladı.
Ben çok teselli etmeye çalıştım ama bana “Şu an senin ortaya çıkman çok sakıncalı, yoksa eşini aldattı da bu yüzden mi boşanmak istedi derler” diye açıklama yaptı. Ben de ona hak verdim tabii, laf olmasın diye ses çıkarmadım.
Ancak bir süre sonra aileleri onları barıştırdı. Şimdi de bana “Seni kaybetmek istemiyorum, arkadaşım olarak hep yanımda kal” diyor.
Ben şimdi ne yapacağım?
◊ Rumuz: Kararsız

YANIT

Haberin Devamı

Sevgili okurum, anlattıklarından bu hanımla ilişkinizin sadece internet sitelerinden görüşmek şeklinde kaldığını düşünüyorum. Yüz yüze görüşüp buluştunuz mu bilemiyorum. Ama bu şekilde süren bir arkadaşlıktan pek bir şey beklememek gerekir.
Çünkü zaman zaman evli insanlar bunu yapıyorlar.
Sonunu düşünmeden, sırf vakit geçirmek için internetten arkadaşlıklar kuruyorlar.
Ama sizin gibi saf ve temiz insanlar da bu şekilde başlayan yakınlaşmayı ciddiye alıp, âşık olduklarını sanıyorlar.
Siz yine dua edin, bu kadın sizden para yardımı isteğinde bulunmamış. Bunu yapanlar da çok fazla. Size açık söyleyeyim, bu hanımın eşini terk edeceği, sizinle bir hayat kuracağı sadece bir masal. Bakın siz de söylüyorsunuz, adam eve dönmeyince bunalıma girmiş.
Bir bakıma haklı da...
3 çocuğuyla ne yapacak? Kocasını sevmese de yıllardır birlikteler. Büyük ihtimalle de evi eşi geçindiriyor. Bu durumda internet aracılığıyla tanışıp görüştüğü bir erkeğe mi bel bağlayacak?
O sizin arkadaşlığınızdan destek alıyor, bu şekilde hayatına renk katıyor. Ama siz ona bağlanmakla hata ediyorsunuz.
Bence siz de yalnızlığınızın getirdiği bunalım nedeniyle âşık olduğunuzu düşünüyorsunuz.
Bu arkadaşlığa bir son verin, gerçeğe dönün. Onunla zaman kaybediyorsunuz.

Yazarın Tüm Yazıları