Zafere ant içtiler

Bursa futbolu, her ne kadar son yıllarında yerinde sayan bir görüntü çizse de; bazı temsilcilerimiz, sergiledikleri başarı hikayeleriyle, kentin eski günlere dönüşünün sinyallerini veriyor.

Haberin Devamı

Futbol sezonunun son günlerinin heyecanını yaşatan Bursa Yıldırımspor, yükseldiği Misli.com 3. Lig seviyesinde; ortaya koyduğu mücadele ve azim ile takdir topluyor.
İçerdiği kadro kalitesini, birçok mücadelede sahaya yansıtan, bununla birlikte dinamik futbolu ile de ‘pes etmeyen’ yapısını ortaya koyan temsilcimiz, 68 Aksaray Belediye Spor karşısında da farklı bir hikayeye imza atarak, finallere katılmaya hak kazandı.

BİR PUANLA KAYBEDİLEN ŞAMPİYONLUK SONRASI...

Bu denli fiziksel güce dayalı, istikrarın da zorlaştığı ligde özellikle iç saha etkinliğini son derece verimli bir şekilde kullanabilmek ve sezon içerisinde yaşanan çeşitli kırılmalardan, daha da güçlenerek çıkabilmek, büyük bir değere sahip.
Şayet; bir galibiyet uzaklıktayken kaybedilen şampiyonluğun ardından play-off sürecine hazırlanıyorsanız, hem mental, hem de fiziksel açıdan sizleri zorlu bir süreç bekliyordur.
Bazı zamanlar başarının kıyısından dönmek, sizleri kamçılayacağı gibi aynı zamanda motivasyon kaybına da yol açabilir.
Play-Off sürecinin yansımalarına baktığımızda, bu travmadan dahi Bursa Yıldırımspor camiasının, inan ve azim ile birlikte güçlenerek çıktığını görüyoruz.

Haberin Devamı

MAVİ BEYAZLI EKİP ÜZERİNE KOYARAK İLERLİYOR

Zira; bir önceki Kelkit Belediye Spor eşleşmesinde, lehine skorun alındığı anda oyunu dengede tutabilmek ve ‘kıran kırana’ geçen maçta sinirlere hakim olup, deneyimin tüm gerekliliklerini sahaya yansıtabilmek, önemli bir detay.
Yanı sıra; önceki gün oynanan play-off rövanş mücadelesinde normal sürenin son 10 dakikasına girilirken, gole baskısının hissedildiği en kilit anlarda gelen gol, akabinde de oyunda sergilenen dik duruş, takımın sezon başından bu yana kaydettiği aşamayı bizlere gösteriyor.
Bu yönlerden baktığımızda Bursa Yıldırımspor, teknik ve mental açıdan giderek büyüyen, üzerine koyan bir görüntü çiziyor.
Elbette zaman zaman yaşanan talihsizlikler, olumsuzluklar da olmuyor değil...
Şampiyonluğun kaçması, hala bir yaradır fakat; o noktadan, buraya getirebilmek de ciddi bir takdiri hak ediyor.

Haberin Devamı

FİNALDE RAKİP ISPARTA 32 SPOR

Artık son bir maç kaldı...
Temsilcimiz, finalde Isparta 32 Spor ile kozlarını paylaşacak.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği tarafsız sahada, tek maç üzerinden oynanacak olan final müsabakasında kazanan Misli.com 2. Lig’in kapılarını aralayacak.
Şöyle bir rakibe bakacak olursak;
Normal sezonu 4. sırada tamamlarlarken, grubu şampiyon olarak noktalayan Somaspor’un tam 19 puan gerisinde bitirdiler.
Play-off sürecinin ilk turunda İçel İdmanyurdu ile eşleşen Isparta ekibi, evinde golsüz eşitliğin ardından deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalınca, gol averajıyla yarı final bileti aldı.
Bu kez rakip Erokspor olurken, yine iç sahada rakibiyle golsüz berabere kalan takım bu kez deplasmanda rakibini 2-1 yenince, adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

YILDIRIMSPOR CAMİASI TEK YÜREK OLDU

Zorlu bir mücadelenin temsilcimizi bekleyeceği aşikar...
Ancak, hem son maçlarda ortaya konan mücadele, hem de gösterilen direnç, bu ‘final’in de umut verici geçeceğine işaret ediyor.
Baktığımızda her iki ekibin de play-off sürecini namağlup tamamlarken, özellikle dönüşleriyle de adından söz ettirdiler.
Bu açıdan çok çetin ceviz bir mücadele göreceğimizden eminiz.
İşin umut veren yanı ise; Bursa Yıldırımspor camiasının, her bir ferdi ve etkeni ile tek yürek oluşu.
Bunu sezon boyunca tribünden takip ettiğimiz maçlarda da gördük.
Stadyumda bulunan, her bir insan yürekten bu takımın başarılı olmasını istiyor, bunun için de tüm heyecanını sahaya doğru yansıtıyor.
Dolayısıyla bu birliktelik, sahada da oluşturulduğunda başarı da kaçınılmaz oluyor.
Umuyoruz ki bu sezon gördüğümüz bu hikayenin sonu da mutlu bitecektir.
Üstelik atılan adımlar da, bugüne değil yarınlara yönelik olmasıyla takdire şayan.
Dileriz, kulübü önümüzdeki yıllarda da güzel günler bekliyor olacak.

Yazarın Tüm Yazıları