Venedik’teki Türk adasında yıldızlar geçidi

Venedik’teki tarihi San Marco Meydanı’nın karşısında yer alan San Clemente Adası’nı satın alan işadamı Emir Uyar, adada Hollywood yıldızlarını ağırlıyor.

Haberin Devamı

San Clemente Adası ve içindeki The San Regis Venice San Clemente Palace Otel, geçtiğimiz yıl Selim Uyar’ın sahibi olduğu Permak Şirketler Grubu tarafından satın alınmıştı. San Clemente Adası’na Türk bayrağı diken Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Uyar, o günden beri adasında dünyaca ünlü isimleri ağırlıyor. Uyar, son olarak Venedik Film Festivali için Venedik’e gelen Johnny Depp’i ağırladı.

Venedik’teki Türk adasında yıldızlar geçidi


Ben de Vogue dergisinin festival kapsamında San Clemente Palace Otel içindeki kilisede düzenlediği sergiye katıldım. Sergi, Dakota Johnson, Tilda Swinton ve Ralph Fiennes gibi ünlü Hollywood yıldızlarını bir araya getirdi.
San Clemente Palace Otel ayrıca festivalde Türkiye’nin de yer alması onuruna Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen bir davete de ev sahipliği yaptı.
Permak Grup’un sahibi Selim Uyar, Altın Aslan için yarışan Türk filmleri için de “Venedik’te Türk gecesi” düzenledi.

Haberin Devamı

Tekirdağ’a çocuk destek merkezi

Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der), Tekirdağ-Kapaklı’da açılacak Çocuk Destek Merkezi hizmet binasının yapımını üstlendi. Adı Mika-Der Kapaklı Çocuk Destek Merkezi olacak tesisin temel atma törenine Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ın yanı sıra Mika-Der Başkanı Nesrin Ercan, Başkan Yardımcıları Arzu Sabancı ve Arzu Çebi de katıldı. 40 çocuk kapasiteli merkez, haklarında bakım tedbiri veya korunma kararı verilen çocuklara hizmet edecek.

Müşterileri ödül verdi

Bodrum’ungözde balıkçılarından Garos’un ortağı Çetin Sağıroğlu, mekanında DJ’lik de yapıyor. Müşterilerinden gelen ‘En İyi DJ’ kupasını da kabininde saklayan Sağıroğlu, DJ’lik yapmaktan mutluluk duyduğunu söylüyor.

Yazarın Tüm Yazıları