Siren Ertan’dan Damat’lık smokin

Türkiye’den dünyaya açılan erkek giyim markası Damat, moda tasarımcısı Siren Ertan ile işbirliği yaptı. Kişiye özel kıyafetler tasarlayan Siren Ertan hem kadınlar hem de erkekler için smokin koleksiyonu hazırladı.

Haberin Devamı

Siren Ertan İstanbul adlı markası ile kadınlar için kişiye özel haute couture kıyafetlere imza atan Siren Ertan, şimdi de erkek tasarımlarına el attı. Ertan, Damat Ceremony için smokin koleksiyonu hazırladı. Siren Ertan, kreatif direktörlüğünü yaptığı “Siren Ertan for Damat Ceremony” adlı bu özel koleksiyonla, smokini  erkek egemenliğinden çıkarmayı hedeflediğini söyledi. Kadınlar için yüksek omuzlu kruvaze ceketlerle saten kemerli pantolonlar hazırlayan Ertan’ın koleksiyonunda, siyah, ekru ve kırmızı renk var.

Siren Ertan’dan  Damat’lık smokin

Kadın girişimciler

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) üyesi kadın girişimciler ve iş dünyasının kadın patronları Çamlıca’daki Emaar Square’da bir araya geldi. Dr. Attila Köksal’ın “Varlık, Birikim ve Yatırım” konulu mini söyleşisini dinleyen işkadınları daha sonra Emaar Square’ın örnek dairelerini gezerek proje hakkında bilgi aldı.

Haberin Devamı

Siren Ertan’dan  Damat’lık smokin

Bir De Sen Tasarla

Zorlu Tekstil Grubu’nun ev tekstil alanındaki markası TAÇ’ın 14’üncü kez düzenlediği Bir De Sen Tasarla Yarışması, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu’nun ev sahipliği yaptığı ödül töreninde “Zıtlıkların Uyumu” teması ile yarışan isimler arasından İrem Öğütcü birinci oldu. 

Siren Ertan’dan  Damat’lık smokin

Çocuk istismarına dur

İstanbul Şehir Üniversitesi, çocuklara yönelik cinsel istismara dikkat çekmek amacıyla çarpıcı bir projeye imza attı. “Çocuğun Cinsel İstismarına Dur Diyoruz!” adlı sergide, istismarı anlatan çarpıcı sözler ve fotoğraflarla Merdivenaltı Sanat Galerisi’nde sunuluyor.

New York’ta sanat aşkı

Emre-Maide Kurttepeli çifti ortakları Aslı Soyak ve Melih Doğan ile birlikte 2011’de New York’ta C24 adlı bir sanat galerisi açmıştı. New York’un ilk Türk galerisi C24, geçtiğimiz hafta dünyaca ünlü sanatçı Carole Feuerman’ın adını aşka yasaklı olan Hero and Leander efsanesinden alan kişisel sergisine ev sahipliği yaptı. 25 Haziran’a kadar New York’taki C24 Gallery’de sanatseverlerle buluşacak sergi, Amerikalıların yanı sıra Türkiye’den de aralarında Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Roksi Garih’in olduğu sanatsever isimleri buluşturdu. 

Haberin Devamı

Siren Ertan’dan  Damat’lık smokin

C24, Modern Painters’ın ‘Dünyanın En İyi 500 Galerisi’ ve ‘Amerika’nın En İyi 100 Galerisi’ listesine girdi.

Carole Feuerman’ın reçine, mermer, bronz gibi birçok farklı malzemeyle yaptığı heykelleri, Hillary Clinton, Norman Braman, Ariella Wertheimer ve Malcolm Forbes’in de aralarında olduğu sanatseverlerin koleksiyonunda yer alıyor.  

 

Yazarın Tüm Yazıları