Patronlar Rolls-Royce’u test etti

İş dünyasının patronları Rolls-Royce’un Dawn adlı üstü açık modelini görmek için Esma Sultan Yalısı’ndaydı.

Haberin Devamı

Rolls Royce, geçen yıl Fransa’daki Port de Cap-d’Ail’de, 4 ve 4’ten fazla Rolls Royce sahibi olan isimler için gizli bir tanıtım yapmıştı. Villa Key Largo’da gerçekleşen ve sadece 30 kişinin katıldığı tanıtıma Türkiye’den de Mehmet Karasu ve Cenk Ulukartal gitmişti.
Rolls Royce’un Türkiye Distribitörü Royal Motor’un sahibi Artuğ Aysal, herkesten önce Royal List’te yer alan isimlerin gördüğü Top Secret Party’de tanıtılan Rolls-Royce’un Dawn modelini Türkiye’ye getirdi.
Dilek Birgen’in ev sahipliğinde Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen tanıtımda, iş dünyasının patronları Rolls-Royce’un Dawn adlı üstü açık ultra lüks modelini görmek için sıraya girdi.

 

Garajında bulunan iki adet Rolls Royce’un Ghost modelinin yanı sıra Phantom’u da olan Ali Ağaoğlu, Dawn’ın direksiyonuna geçerek poz verdi.

 

Haberin Devamı

Benim de test sürüşü yaptığım Rolls-Royce’un üstü açılır kapanır modeli Dawn, 1 milyon Euro’dan başlayan fiyatlara satılıyor.

 

Jimmy’z İstanbul’a geliyor

Geçen mart ayında Monako Prensi II Albert ile Prenses Caroline’in ev sahipliği yaptığı ve bu yıl 62’ncisi düzenlenen Gül Balosu nedeniyle Monaco’dayken, dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy’z’in İstanbul’da şube açacağı kulağıma gelmiş ve bunu haber yapmıştım. Monte Carlo’da görüştüğüm Jimmy’z’in işletme müdürü Antonio X, Monako Prensi II Albert’in sahibi olduğu Monte Carlo SBM adlı şirketle, Maslak 42’nin sahibi Erol Mandıracı’nın anlaşmaya vardığını söyledi. Monaco’dan sonra ilk şubesi İstanbul’da açılacak olan Jimmy’z ,2017’nin ilk aylarında Maslak’taki 42 Shops & Art’da hizmete girecek.  

 

Yazarın Tüm Yazıları