Önce kupa sonra nikah

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, heyecanlı günler yaşıyor. Süper Lig’de Şampiyonluk için gün sayan Orman, kupayı kaldırdıktan sonra eski eşi Sedef Zaim’le yeniden yüzük takacak.

Haberin Devamı

Fikret Orman, Bodrum’da bir başka kadınla görüntülenmesinden sonra boşandığı Sedef Zaim’le barıştı. “Yuvamızı yeniden kurmak için uğraşıyoruz” diyen Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı, şimdilerde çifte kutlama sabırsızlığı yaşıyor. Geçen yıl “Nikah masasına oturmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var” diyen Orman’ın, bir yıl dolmadan eski eşine evlenme teklifinde bulunduğu kulağıma geldi. Vodafone Arena’nın açılış maçı olan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasında onu yalnız bırakmayan Sedef Zaim de bu teklife evet demiş. Süper Lig’de şampiyonluk için gün sayan Orman, hemen ardından Zaim ile ikinci kez nikah masasına oturacak.

Barıştıktan sonra yeniden flört etmeye başlayan “eski eş, yeni sevgililer” Fikret Orman ve Sedef Zaim, hafta sonu Bebek Balıkçısı’nda görüntülendi.

 

Haberin Devamı

Türkiye’nin dünyadaki temsilcisi

Avusturya’nın saygın gazetelerinden Die Presse, geçen hafta sonu dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu’nu manşete taşıdı. Gazete, Türkiye-AB ilişkileri hakkında görüş aldığı Kutoğlu ile tam sayfa röpörtaj yayınladı.
Modadan ziyade politika ağırlıklı röportajda Kutoğlu, AB ile Türkiye’nin son zamanlarındaki yakınlaşmasını “tarihi bir fırsat” olarak nitelendirdi.
Haberde, Viyana Belediye Başkanı Helmut Zilk’ten aldığı bursla moda kariyerine başladığını söyleyen Kutoğlu için “Türkiye’nin dünyadaki temsilcisi” olarak bahsedildi.

Kosifler’den OtoShow

Kosifler Otomotiv, Mini Cooper ve Jaguar’ın ilk SUV modeli F-Pace’i Bostancı’daki show room’da tanıttı. Kosif Ailesi üyelerinin ev sahipliği yaptığı tanıtımda 360 derece halka dönüşünü tamamlayarak Guiness’e giren F-Pace büyük ilgi gördü. DJ Doğuş Çabakçor’un müzikleriyle renk kattığı tanıtımda, ayrıca MINI otomobil grafiti ile yeniden boyandı.

Çadır gazinosu

Bir döneme damga vuran gazino eğlencelerini tekrar yaşatan “Yeniden Gazino Geceleri” adlı turne KüçükÇiftlik Park’ta kurulan çadırda sona erdi. URU Group organizasyonu ile gerçekleşen etkinlikte Selami Şahin ve İrem Derici sevilen şarkıları ile binlerce kişiye müzik ziyafeti yaşattı. Gazino kültürünün değişmez üçlüsü; müzik, meze ve muhabbetin en güzel anlarının yaşandığı eğlenceye iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri de katıldı.

 

Yazarın Tüm Yazıları