Mykonos eğlencesi Kıbrıs’ta

Ünlü isimler yazın son günlerinde de Yunanistan’ın çılgın eğlenceleriyle ünlü adalarına çıkarma yapmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

İstanbul’un popüler mekânları ile DJ’leri Mykonos’ta günübirlik partiler düzenlerken, Etstur ve Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy da Mykonos eğlencelerini Kıbrıs’a taşımaya hazırlanıyor.


Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’ın eğlenceleriyle ünlü adaları sadece Türklerin değil, tüm dünya ülkelerinden tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Ben de geçtiğimiz haftalarda önce Etstur ve Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy’la, ardından Radyo FG’nin sahibi Birol Giray’la Mykonos’ta buluştum.

Electronica Festival MYKONOS’TA

Düzenlediği müzik festivalleriyle tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan ‘BeeGee’ lakaplı Birol Giray da yaz boyunca önce Kalua Beach’te, daha sonra Moni Club’da sergilediği performanslarla tatilcileri eğlendirdi. Sahibi olduğu Radyo FG’yi Mykonos’ta da açmak için görüşmeler yapan Giray, “Electronica Festival”i de önümüzdeki yaz Mykonos’ta yapacaklarını açıkladı.



KIBRIS’IN NAMMOS’U


Kıbrıs’ta 200 milyon dolarlık yatırımla açılacak Elexus Hotel’le Mykonos eğlencesini Kıbrıs’a taşıyacaklarını belirten Murat Ersoy, adada “The Code” ismiyle Nammos Beach’in aynısını yaptıklarını söyledi. Akdeniz’in incisi Kıbrıs’ın sadece ‘casino’ odaklı olduğunu anlatan Ersoy, The Code ile plaj eğlencelerinin 24 saat boyunca süreceğini ve plajın Elexus Hotel müşterilerinin yanı sıra dışarıdan gelenlere de açık olacağını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı



ULUSLARARASI EĞLENCE


Atlas Global’in başta Avrupa olmak üzere Rusya, Ukrayna, Dubai, Katar, Lübnan ve İran’dan direkt bağlantılı uçuşlarıyla farklı milletlerden tatilcileri Kıbrıs’taki Elexus Hotel’de buluşturacaklarını söyleyen Ersoy, konuklarına uluslararası bir eğlence yaşatacaklarını belirtti.



Salgın var dediler geldik

Endonezya’daki orman yangınları Singapur’da hayatı olumsuz etkiledi, ülkeyi etkisi alan dumandan orada tatil yapan Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı da nasibini aldı. Maskeyle dolaşan Ulusoy, fotoğrafını Instagram’da paylaştı. Sabancı da bu fotoğrafı “Salgın var dediler geldik” notuyla Instagram sayfasına ekledi.

Yazarın Tüm Yazıları