Holywood’un tercihi yüzde 100 Cengiz Abazoğlu

Türk moda tasarımcısı Cengiz Abazoğlu’nun ünü sınırları aştı. Hazırladığı koleksiyonlarla Hollywood yıldızlarının kırmızı halıdaki tercihi olan Abazoğlu, son olarak “The 100” adlı dizinin başrol oyuncusu Marie Avgeropoulos’u giydirdi.

Haberin Devamı

Holywood’un tercihi yüzde 100 Cengiz Abazoğlu

Hazırladığı kişiye özel kıyafetlerle adından söz ettiren modacı Cengiz Abazoğlu’nun ünü Avrupa’dan sonra Amerika’ya ulaşmış ve Hollywood’a kadar açılmıştı. Geçtiğimiz yıl Los Angeles’ta tanıttığı koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çeken ve Oscar’ın habercisi olarak bilinen Golden Globe Ödül Töreni’ne katılan birçok Hollywood yıldızının da tercihi olan Abazoğlu, son olarak “The 100” adlı dizide Billie Turner karakterine hayat veren Marie Avgeropoulos’u giydirdi.

Holywood’un tercihi yüzde 100 Cengiz Abazoğlu

Los Angeles’ta gerçekleşen Entertainment Bash adlı etkinlikte Cengiz Abazoğlu’nun tasarımı ile objektiflere poz veren Yunan asıllı oyuncunun elbisesi için Amerika medyası, “Muhteşem tasarım” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

 Holywood’un tercihi yüzde 100 Cengiz Abazoğlu

Oscarlı oyuncu Matthew Mc Connelly’nin top model ve stil ikonu eşi Camila Alves, “Interstellar” filminin Paris’te düzenlenen galasında Cengiz Abazoğlu tasarımı ile göz kamaştırdı. 

 

Derin tutku

Holywood’un tercihi yüzde 100 Cengiz Abazoğlu

Kardeşleri Ali Dinçkök ve Nilüfer Dinçkök Çiftçi ile mahkemelik olan Akkök Holding’in ortaklarından Ömer Dinçkök, eşi Ayşegül Dinçkök ile yeniden barıştı.

Ayşegül Dinçkök ile evli olmasına rağmen çapkınlıkları ile adından söz ettiren 68 yaşındaki Ömer Dinçkök, geçtiğimiz aylarda şair ve oyuncu Eylül Deniz ile görüntülenmişti. Eylül Deniz ile Yunan Adaları’nda tatil yapan Dinçkök, kürkçü dükkanına dönmüş.
Su altında çektiği fotoğraflar ile dikkat çeken ve “Derin Tutku” adlı fotoğraf sergisi açan Ayşegül Dinçkök, eşi Ömer Dinçkök ile olan fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. “Bazen hayat birbirine sımsıkı sarılmaktır” diyen Ayşegül Dinçkök “I Love my family, I love my life” diyerek Ömer Dinçkök’e olan aşkını ilan etti.

 

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları