HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

İş dünyasının patronları ile sanat dünyasının ünlü isimleri, sağlıklı yaşam için buluştu.

Haberin Devamı

İş dünyasının ünlü patronları, geçtiğimiz hafta bu yoğun tempoya kısa bir mola verdi. Aralarında TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit, Zeynel Abidin Erdem, Olgun Zorlu’nun da olduğu işadamları ile Fuat Güner ve Ali Rıza Binboğa gibi ünlü sanatçılar, Prof. Dr. Oğuz Acar’ın ev sahipliğinde Memorial Şişli Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya katıldı. Prof. Dr. Bingür Sönmez’in sağlıklı yaşam hakkında bilgiler verdiği toplantıda Zade Vital Genel Müdürü Dr. Beril Koparal, “Sağlıklı Yaşam İçin Bitkisel Destek Tedavileri” başlıklı bir konuşma yaptı.

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

 Reklamda  patron var

İnşaat projelerini tanıtmak için kamera karşısına geçen Ali Ağaoğlu’ndan sonra Aras Kargo CEO’su Evrim Aras da şirketinin reklam filmi için türkü okudu. Aras Kargo’nun “Gönülden gönüle giden her yolda varız” sloganıyla hazırlanan yeni reklam filmi izleyiciyle buluştu. Reklam müziği olarak kullanılan Neşet Ertaş’ın “Gönül Dağı” türküsünü Evrim Aras seslendirdi.  

Haberin Devamı

DJ Ertuğrul Özkök

Mahalle barı konseptiyle hizmet veren Nişantaşı’ndaki Moro, geleneksel perşembe partisini bu hafta gazeteci Ertuğrul Özkök’le gerçekleştiriyor. “Hello Spring” konseptli partiye Özkök’ün arkadaşları ve medyanın ünlü isimleri davetli olacak. DJ kabininde Özkök’ün bulunacağı parti, saat 20.00’de başlayacak ve 02.00’ye kadar devam edecek.

Porselen koleksiyonu

Ünlü porselen markası Villari, sofra takımları, aydınlatma ve dekorasyon ürünlerinden oluşan ilkbahar-yaz koleksiyonunu çay davetiyle tanıttı. Villari Türkiye Distribütörü Ayla Ağca’nın ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımda koleksiyonerler limitli sayıda üretilen, 24 ayar altın ve platin kullanılan tasarımları inceledi.

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Mercedes’e Türk tasarımı

Bu yıl 87’ncisi düzenlenen Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’na ilk defa bir Türk tasarım firması da katıldı. 1951’den beri başta otomotiv sektörü olmak üzere, tekne ve uçak içi lüks tasarımlarıyla adından söz ettiren Okçu firması, yeni Mercedes V Serisi üzerinde tamamen el işçiliğiyle hayata geçirdiği lüks araç içi tasarımını tanıttı. Okçu Yönetim Kurulu Başkanı Savni Okçu, “Hedefimiz bir Türk markası olarak global arenada söz sahibi olmak” dedi. 

Yazarın Tüm Yazıları