Hayırlı işler için Sinop’ta buluştular

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ERDODER) üyeleri, Mardin ve Kars’tan sonra üçüncü ‘yeni doğan bakım ünitesi’ni Sinop’ta açtı. Sinop’un tarihi yerlerini gezip hatıra fotoğrafı çektiren hayırsever isimler, Sinop Devlet Hastanesi’nde buluştu.

Haberin Devamı

Hayırlı işler için Sinop’ta buluştular

ERDODER Başkanı Canan Göztepe ve Başkan Yardımcısı Neşe Sert’in ev sahipliği yaptığı açılışa, Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Alper Delier de katıldı. ERDODER Başkanı Canan Göztepe, ülkenin birçok hastanesinde prematüre bebeklerin hayata tutunması için dernek olarak yeni doğan bebek üniteleri yapmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Bodrum’un son numarası

Hayırlı işler için Sinop’ta buluştular
 

Haberin Devamı

Bodrum Türkbükü’ndeki Maki Otel, geçtiğimiz yıl yenilenerek No: 81 adıyla açılmıştı. Otelin mülk sahibi olan Karakaya Ailesi’nin işlettiği No: 81 bu hafta sezonu açtı.
Pamir Karakaya, No:81’in iskelesinde hizmet veren Daze Beach&Club’ın işletmeciliğini, Lucca’daki başarısıyla tanınan Egemen İskender’e emanet etti. Daze Beach&Club’ta şef Arif Solukanoğlu’nun hazırladığı lezzetlerin yanı sıra DJ Cafer Palamut da müzik performansı sergileyecek.

 

Best model gelin oldu

Hayırlı işler için Sinop’ta buluştular

Yaptığı başarılı inşaat projeleri ile adından söz ettiren Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Maraşlı ile 2008 Best Model Turkey birincisi Yelda Kara ile evlendi. Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleşen düğünde, çiftin nikahını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıyarken, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi de şahitlik yaptı. Düğüne ünlü isimler katıldı. Çift, Ramazan sonrası balayı için Ege kıyılarında mavi tura çıkacağını söyledi.

 

Haberin Devamı

Murray Perahia’ya anlamlı ödül

Hayırlı işler için Sinop’ta buluştular
 

44. İstanbul Müzik Festivali “Yaşam Boyu Başarı Ödülü”, çağımızın efsane piyanistlerinden Murray Perahia’ya verildi. Murray Perahia’ya ödülü, önceki gün Mercedes-Benz Türk gösteri sponsorluğunda Aya İrini Müzesi’nde gerçekleştirilen konser öncesinde, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner ve İstanbul Müzik Festivali Direktörü Yeşim Gürer Oymak tarafından takdim edildi.

 

Spice Otel, lüksün zirvesinde

 Hayırlı işler için Sinop’ta buluştular

2016 Lüks Zirvesi geçtiğimiz hafta Dubai Conrad Hotel’de gerçekleşti. Bu yıl 10’uncusu gerçekleşen seremonide Ortadoğu ve Afrika’nın önde gelen firmaları, komitenin resmi kurucularından Faraone Mennella’nın tasarlamış olduğu altın tacı kazanmak için yarıştı. Dior, Cartier, Chanel, Dom Perignon gibi markaların ödül aldığı törende, Türkiye’den Lüks Spa ve Yaşam Merkezi Ödülü’nü, Spice Hotel&Spa Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İçkale kazandı. 

 

Haberin Devamı

Yüzükler takıldı

Hayırlı işler için Sinop’ta buluştular

Rumeli Balkan Federasyonu Eski Başkanı Süheyl Çobanoğlu’nun kızı İrem Çobanoğlu, Batuhan Oktay ile Sait Halim Paşa Yalısı’nda nişanlandı. Süheyl Çobanoğlu’nun yüzükleri taktığı çift aileleriyle mutluluk pozu verirken, eylülde evleneceklerini söyledi.

 

İstanbul’a geliyor

Hayırlı işler için Sinop’ta buluştular

Bugüne kadar 2 milyon kişinin izlediği Fuerza Bruta, kasım ayında Vakkorama’yla ilk kez İstanbul’da.

Dünyanın en etkili gösterisi Fuerza Bruta, New York, Buenos Aires, Londra, Mexico, Pekin, Tel Aviv ve Miami’den sonra İstanbul’da izleyenlerin ayaklarını yerden kesecek. 16 Kasım’dan itibaren Volkswagen Arena’da sahnelenecek olan Fuerza Bruta’nın biletleri satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgiyle karşılandı. 1 Haziran’da biletler satışa çıktığı gibi saatler içinde ilk iki gün biletleri tükendi. Grup, sacede 10 gösteri için ülkemizde olacak.

 

Haberin Devamı

Çocuklara yaz kampı

Hayırlı işler için Sinop’ta buluştular

KidzMondo, çocukları yaz kampına davet ediyor. Tüm günlerini KidzMondo’da geçiren çocuklar sosyalleşme ve yeni dostluklar kurma şansına sahip oluyor. 20 Haziran – 09 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek kampta, çocuklar çeşitli meslek dallarını deneyimleme ve öğrenme şansına sahip olacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları