Hayat sana teşekkür ederim

Polimeks Holding, 20. yılını Sezen Aksu’nun eserlerini yeniden yorumlayan The Royal Philharmonic Orchestra’nın konseriyle kutladı.

Haberin Devamı

Polimeks Holding, 20. yılını Sezen Aksu’nun eserlerini yeniden yorumlayan The Royal Philharmonic Orchestra’nın konseriyle kutladı. Konser sonunda “Hayat Sana Teşekkür Ederim” adlı şarkıyı seslendirmek için sahneye çıkan Aksu, “Bugün Türkiye’de bir ilk yaşandı. Ölmeden önce bir insana kendini iyi hissettirdiniz, Allah razı olsun” dedi.

Hayat sana teşekkür ederim

Londra Kraliyet Orkestrası The Royal Philharmonic Orchestra, önceki gün ulusal ve uluslararası birçok önemli projeye imza atarak dünyanın en büyük 250 müteahhit firması arasında Türkiye’yi temsil eden Polimeks Holding’in 20. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında İstanbul’da konser verdi.Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca ile ortakları Cem Siyahi ve Abdullah Gözener’in ev sahipliği yaptığı kutlama, aralarında Güler Sabancı, Ahmet Zorlu, Mustafa Taviloğlu, Ümit-Cem Boyner, Oya–Bülent Eczacıbaşı, Ali Kibar, Zeynep-Osman Çarmıklı, Ayşegül-Ömer Dinçkök, Leyla Alaton, Erkut Soyak, Ayşe-Adnan Polat, Adnan Çoker, Sıla, Cengiz Abazoğlu, Bedri Baykam ve Kerem Görsev’in de olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşurdu.

Haberin Devamı

Hayat sana teşekkür ederim

1995 yılında kurulduğu günden bu yana imza attığı 132 uluslararası projeyle 20 yılı geride bırakan Polimeks Holding, Guinness Rekorlar Kitabı dahil pek çok rekora adını yazdırdı.

Hayat sana teşekkür ederim

Konser sonunda bir araya geldiğim Sezen Aksu, The Royal Phialharmonic Orchestra Plays Sezen Aksu adlı kataloğu imzaladı.

40 yıllık hayal gerçek oldu

“Bu fikri tam 40 yıl önce hayal etmiştim” diyen Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, yaptığı konuşmada 40 yıllık hayalinin gerçekleşmesini sağlayan Sezen Aksu, Erhan Kızılcay, Marcello Rota, The Royal Philharmonic Orchestra ve İstanbul Filarmoni Korosu’na da ayrıca teşekkür etti. 
Konukların 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü de kutlayan Erol Tabanca’nın konuşmasının ardından Andrea Bocelli’nin de orkestra şefliğini üstlenmiş olan Şef Marcello Rota’nın yönetiminde sahneye çıkan The Royal Philharmonic Orchestra, Sezen Aksu’nun Erdal Kızılçay’ın orkestrasyonu ile yeniden düzenlenen eserlerini yorumlayarak unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.

Haberin Devamı

Hayat sana teşekkür ederim

After Party’de Sezen Aksu’yla buluşan konuklar, Can Hatipoğlu’nun müzik performansıyla eğlendi

 

 

Yazarın Tüm Yazıları