Eğlence sezonu açıldı

Bodrum ve Çeşme’de bayramla birlikte eğlence sezonu da açıldı.

Haberin Devamı

Aralarında Etiler Şamdan, 29, Albüm ve Sess’in de olduğu İstanbul’un popüler adresleri, yazlık şubelerinde müdavimlerini ağırlamaya başladı.

Albüm, Bodrum’da

Türkçe müzik eşliğinde eğlenceyi İstanbul’dan güney sahillerine taşıyan Albüm, Çeşme’den sonra Bodrum’da da şube açtı. Yalıkavak’taki Tilkicik Koyu’nda hizmete giren mekânın açılışı önceki gün Ayşe Hatun Önal konseriyle yapıldı. Albüm’ün işletmecileri Mustafa Sirmen, Erkan Gürel ve Meltem Melt’in ev sahipliği yaptığı açılış, iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Ceyhun Yılmaz’ın “Şarkı Dinlet” adlı radyo programıyla yaz boyunca canlı yayın yapacağı Albüm Bodrum’da cuma, cumartesi ve pazar günleri Aydın Karabulut ve İstanbul Drum Circle performans sergileyecek.

Sess, Çeşme’de

Haberin Devamı

Nişantaşı’ndaki Sess, Bodrum-Türkbükü’nden sonra Çeşme gecelerine “merhaba” dedi. Aqua Şifne Club’ın ortakları Figen Erenel ve Altuğ Önder’in işletmeciliğini yaptığı Sess, Alaçatı Port’ta hizmete girdi. Açılış gecesinde iş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimler sabahın ilk ışıklarına kadar Türkçe müzik eşliğinde dans etti.

Babadan eğlence, kızından lezzet

40’ıncı yılını kutlayan Etiler Şamdan, Bodrum-Tilkicik Koyu’nda hizmete giren X Beach’te yazlık şube açtı. Mehmet Tuna, İstanbul’da olduğu gibi Bodrum’da da konuklarına keyifli saatler yaşatacaklarını söyledi. Tuna’nın kızı Melda Tuna da Türkbükü’nde Edesia adlı bir restoran açtı. Melda Tuna, işletmeciliğini Cemal Yarar’ın yaptığı Mavi Hotel’in bünyesinde hizmet veren Edesia’da klasik ve modern lezzetleri harmanladığı bir mönü sunuyor.


Ulus 29’un
yeni adresi

Metin Fadıllıoğlu’nun sahibi olduğu, İstanbul’un en popüler adreslerinden Ulus 29, Alaçatı’dan sonra Yalıkavak’ta da şube açtı. Princess Artemisia Hotel’in önünde hizmete giren Tilkicik 29 adlı mekânın dekorasyonuna Zeynep Fadıllıoğlu imza attı. Mekân, gündüz plaj, akşam restoran, gece de kulüp olarak hizmet verecek.


Türkbükü sahnesi

İstanbul’da yıldızları ağırlayan Sahne İstanbul, bu yaz Türkbükü’ne taşındı. Bayramın ilk günü Serdar Ortaç konseriyle kapılarını açan Sahne İstanbul Bodrum adlı mekânda bu gece Hakan Altun sahneye çıkacak. Yarın gece ise Demet Akalın hayranlarıyla buluşacak.

Yazarın Tüm Yazıları