DRUM karışık

Geçen hafta Türk Amerikan İş Adamları Derneği’nin yeni başkanı olan Zeynep Dereli, DRUM projesini birlikte kurduğu Amerikalı ortağı Allen Collinsworth tarafından mahkemeye verilmişti. Allen Collinsworth, şimdi de Zeynep Dereli hakkında Biletix’den aldığı belgeleri sundu.

Haberin Devamı

Zeynep Dereli ile Allen Collinsworth, Haziran 2007’de kurdukları ‘Drum Project’ ile birçok organizasyona imza atmıştı. Müzik aracılığıyla diyalog, saygı ve anlayış demek olan Drum (Dialogue, Respect Understanding Through Music) projesiyle, Sezen Aksu, Natalie Cole, Sıla, Shantel, Sertab Erener gibi yerli yabancı birçok ünlü sanatçı ile konserler yapmıştı. Dünyanın en büyük fon gruplarından “20- 20 Investment Association” ın temsilciliğini yapan Collinsworth, mahkemelik olduğu Dereli hakkında mahkemeye Biletix’ten aldığı yeni belgeleri sundu. Organizasyonlardan kazandıkları paranın çoğunu Zeynep Dereli’nin aile şirketi Dereli LTD’e yatırdığını iddia eden Collinswort, Dereli’nin TABA’nın başkanı olmasıyla ilgili olarak da, “Amerikalı bir yatırımcıyı dolandıran kişinin Amerika’dan Türkiye’ye yatırımcı çekmekten sorumlu konuma gelmesini trajikomik buldum” dedi.

Haberin Devamı

Zeynep Dereli ile Allen Collinsworth “Biz DRUM ile toplumlar, milletler ve kültürler arasında diyalog, saygı ve anlayış ortamını yaratmayı amaçlıyoruz” demişti.

Lüks markalar buluştu
Taş Yapı, geçen hafta sonu Bağdat Caddesi Selamiçeşme’de yaptığı Four Winds Residence’ı tanıttı. Tanıtıma iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de katılırken, Rolls-Royce’un son modeli de, Four Winds Residence’ın bahçesinde
sergilendi. Four Winds Residence’ın tarihi yarım ada ve adalar manzaralı örnek dairelerini gezen konuklar, daha sonra Rolls-Royce’un Ghost modelleriyle test sürüşü yaptı.

Boğaz yarışı
Avrupa’nın en prestijli yelken yarışlarından olan “Bosphorus Cup”, geçen hafta sonu İstanbul Boğazı’nda yapıldı. Polat Gülman, Engin Altan Düzyatan ve Mirgün Cabas’ın da aralarında olduğu ünlü isimler, yarışı Çırağan Palace Kempinski Oteli’nden izledi. ORG Sports Managment’ın kurucusu Orhan Gorbon’un ev sahipliği yaptığı yarışlarda, Can Yalman’ın tasarladığı Gümüş Kupa da sergilendi.

Yazarın Tüm Yazıları