Cem Hakko Jr. Alaln Delon ile anlaştı

Fransız oyuncu Alain Delon’un kendi adını taşıyan ve aralarında Dior’un da olduğu dünyaca ünlü markalar için modellik yapan küçük oğlu Alain-Fabien Delon, Vakko’nun yüzü oldu.

Haberin Devamı

Cem Hakko Jr. Alaln Delon ile anlaştı

Cem Hakko, “Moda Vakko”dur sloganıyla Türkiye’de ilklere imza atan babası Vitali Hakko’nun izinden gidiyor. Reklam kampanyalarında Hollywood yıldızlarını kullanan Vakko’nun patronu Cem Hakko, Sonbahar-Kış 2016 Erkek Koleksiyonu için efsanevi Fransız oyuncu Alain Delon’un küçük oğlu Alain-Fabien Delon ile anlaştı.
2006’da Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue’un sevgilisi Fransız oyuncu Olivier Martinez’in poz verdiği Vakko’nun 2016’daki yüzü bu kez başka bir Fransız oyuncu ve model olan Alain-Fabien Delon oldu.
Dior Home kampanyasında da yer alan ve modelliğin yanı sıra oyunculuk da yapan Alain-Fabien Delon, Milano’da gerçekleştirilen çekimlerde, sempatikliğiyle herkesi kendine hayran bırakırken babası Alain Delon’a olan benzerliği dikkat çekti.
Alain-Fabien Delon, 1 Ağustos’ta ilanları yayınlanmaya başlayacak olan Vakko’nun koleksiyonlarını çok beğendiğini ve ilk fırsatta İstanbul’u ziyaret etmek istediğini söyledi.
Vakko erkek koleksiyonunun modeli 22 yaşındaki Delon’un Hollandalı annesi de kendisi gibi eski model ve sunucu Rosalie Van Breemen...

 

Haberin Devamı

Tenisçiler buluştu

TED Türkiye Tenis Eskrim ve Dağcılık Kulübü’nün üyeleri 80. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında bir araya geldi. Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras’ın ev sahipliğinde Vaniköy’de gerçekleşen kutlamaya aralarında Yavuz Erkangil ve Aladdin Karagöz’ün de olduğu milli takımda oynayan şampiyon tenisçiler  katıldı. 

Cem Hakko Jr. Alaln Delon ile anlaştı
 

Üst Sıra Soldan Sağa:, Ömer Aras, Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu, Engin Arıkan, Hasan Kara, Nurettin Cakcak, Oğuzhan Eroğlu

Alt Sıra Soldan Sağa: Burak Erdal, Nejat Müldür, Aladdin Karagöz, Ali Gençsoy, Engin Kratzer (Köşe Yazarımız), Prof. Dr. Mehmet Tınaz

 

Haberin Devamı

Bomontiada’da “Cazın Yazı”

Cem Hakko Jr. Alaln Delon ile anlaştı

Bomontiada, TDB Sigorta sponsorluğunda cuma akşamları avluda gerçekleşen “Cazın Yazı” konserleri kapsamında bu akşam JazzMatiz’in performansına ev sahipliği yapıyor. Gitarist Mesut A. Demir ve saksofonist Bora Tanyeli tarafından 2007 yılında kurulan ve kendilerine ait müzik tarzlarıyla dinleyicinin beğenisini kazanan JazzMatiz, caz, blues ve funk şarkı coverlarından oluşan repertuvarlarıyla dikkat çekiyor.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları