Aşkın adresi 7800 Çeşme

Gökhan Çarmıklı, Siren Ertan’dan boşandıktan sonra Bahar Tangır’la aşk yaşıyor. Çarmıklı’nın 7800 Çeşme Oteli’nde tatil yapan sevgililer, romantik görüntüler sergiledi.

Haberin Devamı

Aşkın adresi 7800 Çeşme

Gökhan Çarmıklı ile Siren Ertan, 2006’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Rotterdam’da nikah masasına oturmuş ancak çiftin yaklaşık 10 yıllık evliliği geçtiğimiz yıl ekim ayında sona ermişti. Siren Ertan’ın dostça ayrıldıklarını söylediği Gökhan Çarmıklı’nın Bahar Tangır ile yeni bir aşka yelken açtığı kulaktan kulağa konuşuluyordu. Ancak herkesin konuştuğu aşkın haberi fotoğraflarıyla birlikte ilk kez Kelebek’te yayınlanmıştı.
Kelebek muhabiri Deniz Boy’un görüntülediği sevgililer geçtiğimiz hafta sonu Çeşme’deydi. Çarmıklı’nın sahibi olduğu Çeşme’deki 7800 Otel’in plajında güneşlenen sevgililer romantik halleri ile adeta ön balayı yapar gibiydi.

Haberin Devamı

Aşkın adresi 7800 Çeşme
 

Gökhan Çarmıklı’nın sık sık sevgilisi Bahar Tangır’ın yanına giderek yanağından makas alması dikkat çekti.

 

Dünyanın en lüks resort spa ödülü

NG Sapanca Aliva Spa, turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan 2016 World Luxury SPA Awards Global kategorisinde “Luxury Resort Spa” ödülüne layık görüldü. St. Moritz’de gerçekleşen törende ödülü NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Kamil Berk ve NG Sapanca Wellness&Convention Otel Müdürü Tezcan Özdemir ile aldı. Hediye Güral Gür, ikinci kez bu ödülü aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

 

Müzik odası

İşletmeciliğini Ali Sayar’ın yaptığı Türkbükü’ndeki 5 Oda Otel, müzik ve eğlencenin popüler adresleri arasında. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin de müdavimi olduğu 5 Oda Otel geçtiğimiz hafta sonu eğlence sezonunu açtı. Aralarında Metin-Hülya Aşık, Alpay-Gaya Başaran’ın da olduğu isimler DJ kabinine geçen Ali Sayar’ın çaldığı şarkılarla dans edip şarkılara eşlik ederek eğlendi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanlarından Metin Aşık’ın kızı Eda Aşık, verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekti. 

 

Değirmen 81

Geçtiğimiz yaz Bodrum Türkbükü’nde No: 81 Hotel’i hizmete sokan işadamı İstemi Karakaya, bu yaz da Gümüşlük Dereköy’de Değirmen81 adını verdiği çiftliğini açtı. Marakeş’teki Yves Saint Laurent bahçesinden esinlendiğini söyleyen Karakaya’nın ev sahipliği yaptığı açılış iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.
İstemi Karakaya’nın Adapazarı’ndaki fidanlığından getirdiği bitkiler ile yaptığı 50 dönüm arazi üzerine kurulu Değirmen81’de yüzme havuzu, gölet ve konaklama hizmeti verecek özel bir değirmen evi bulunuyor.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları