Yeni savaş konsepti (2)

Yeni savaş sisteminde amaç, çayın taşı ile çayın kuşunu vurmaktır. Bundan dolayıdır ki savaşın ağa babaları asla ortalıkta görünmez; perde arkasından sürekli kukla oynatır ve avuç ovuştururlar.

Haberin Devamı

Uluslararası çaptaki hiçbir terör örgütü, dışarıdan devlet veya devletlerin yardımı olmadan yaşayamaz. Bu cümleden olarak El-Kaide’yi de Taliban’ı da FETÖ’yü de PKK’yı da DEAŞ’ı da YPG ve PYD’yi de kurup geliştiren, silahlandırıp eğiten ve her türlü lojistiği sağlayan, Türkiye ile dost ve müttefik görünen ülkelerdir ki, bunların başında ABD ve AB’nin belli başlı ülkeleri gelmektedir.

Bu örgütlerin sözde İslami olanlarını, İslamiyet’le ve Müslümanlarla savaştırmak için kurup yönetiyorlar.

Bakınız: Bu emperyalist güçler, 80’li yıllarda, 8 yıl sürecek bir İran-Irak savaşı çıkardılar. İki taraftan da milyonun üzerinde insan öldü, onca yıl her iki ülkenin de kaynakları bu savaşa aktarıldı. Sonuç, her iki ülke için sıfır; kimse bu savaşın niçin çıkarıldığını ve sonucunun ne olduğunu bilmiyor.

Haberin Devamı

Bilinen tek şey, iki taraf için de yıkım olduğu...

Aynı merkezler Vehhabi–Şii (Suudi Arabistan-İran) savaşı çıkarmak için çok uğraştı, başaramadılar. Bölge ülkelerini Türkiye ile savaştırmak istediler, buna cesaret edebilecek ülke bulamadılar.

Bölgemizde İran (Şii) yayılmacılığının önünü açarak, bir Sünni-Şii savaşı çıkarmak istediler; buna da şimdiye dek muvaffak olamadılar. Aynı oyunu yeniden sahnelemek için Papa, Irak’a bir ziyaret düzenledi. Orada bundan sonra ne yapılmak istendiği de açıkça dillendirildi ve Papa’ya aynen şöyle denildi: “Gelecekteki savaş, Mesih’in çocukları ile Yezid’in çocukları arasında olacaktır.” (Reyan el-Keldani. Haşdi Şabi’nin Katolik Keldani komutanı). Yezid’in çocukları dediği yani ehl-i sünnet inancında olan Müslümanlar...

Emperyalizmin hedefi belli: Bölgedeki ülkeleri parçalayıp küçük lokmalar halinde İsrail’in önüne atmak. Nil’den Fırat’a değin kurulacak büyük İsrail’in elini güçlendirmek ve kendi batıl inançları gereği, kıvılcımı bu bölgeden çıkacak kıyamet savaşı için haşa Tanrı’yı bu savaşa zorlamak...

Şu inancın sapıklığına bakar mısınız? Sözde Tanrıları bile bunların zorlamalarına göre hareket ediyor!

Kendilerini Tanrı’nın üstünde gören bu yaratıklar, gözle göremedikleri bir virüsle baş edebilmiş değiller. İnsanoğlu gerçekten çok zalim ve çok cahildir.

Haberin Devamı

Sözde DEAŞ’la savaşmak için PKK-PYD’yi desteklediklerini söylüyorlar. Halbuki DEAŞ’ı kuranlar ve kullananlar kendileridir. Müslümanlık derinden zarar görüp Müslümanlar birbirlerini ‘Allahü ekber’ diyerek doğrarken bunlara sadece ellerini ovuşturmak ve seyretmek kalmaktadır.

Türkiye bu terör örgütleriyle içeride ve dışarıda kıyasıya mücadele ederken (sınır dışı tek bir harekâtla 4 bine yakın DEAŞ militanını öldürdü) ABD, sıkışan ve öldürülmek üzere olan bu örgüt mensuplarını CMS’lere doldurup silahlarıyla birlikte korunaklı bölgelere gönderdi.

Bu örgüt mensuplarından binlercesini öldüren ve sağ kalanlarına göz açtırmayan Türkiye, DEAŞ’a yardım eden ve bu örgüte silah gönderen ülke oluyor. İçerideki bir kısım gafil de aynı aymazlık ve sorumsuzluk içinde hareket ediyor.

Haberin Devamı

DEAŞ’ı kurup geliştiren, silahlandıran ve Müslümanların üzerine salan ABD ise bu örgütle mücadele ediyor gösteriliyor.

Ve bu sözde mücadele için ABD, PKK-YPG ve PYD’ye silah ve mühimmat yığıyor ve onları her türlü kirli emeli için adeta manivela olarak kullanıyor.

Malum, mahut güçler bu kirli emellerini, geçen asrın başlarında, Türkiye’nin en güçsüz olduğu dönemde de denediler ama gerçekleştiremediler.

Belli ki Türk’e kefen biçen zihniyet, Sevr’i yeniden hortlatmak istiyor.

İşte Türkiye’nin sınır ötesi harekâtlarla yapmak istediği şey, müstevlilerin bu heveslerini yine kursaklarında bırakmak ve yeniden bir milli mücadele ruhu sergilemektir.

Yazarın Tüm Yazıları