Türk’e ve Türkiye’ye rahat yok

Daha dün (geçen asrın başlarına kadar), dünya üzerindeki üç kıta-yedi iklimde hükümrandık.

Haberin Devamı

Dünyaya huzur ve adalet Topkapı Sarayı’ndaki Adalet Kulesi’nden yayılıyordu. Moskova’daki, Sudan’daki, Bosna’daki, Lehistan’daki (Polonya), Bakü’deki, Bağdat’taki, Yemen’deki, Tunus’taki vb. mazlumların imdadına Osmanlı sultanlarının fermanları yetişiyordu.

Devlet-i Aliyye (Osmanlı) tarih sahnesinden çekilince meydan yeri emperyalistlere (sırtlanlara) kaldı. Onların da kurdukları birinci sömürü düzeni 22 yıl (1939’a kadar), akabinde kurulan ikinci sömürü sistemi ise 1945’ten başlayarak günümüze değin sürmektedir.

O gün bugündür köprülerin altından çok sular aktı, mazlumların ağlamaktan gözpınarları kururken, zalim vampirler kana doymadı.

Kurulmakta olan yeni bir dünyanın eşiğindeyiz. Bir asırdır uyutulan Türk, istiridyenin bağrında sakladığı inci misali, oyun bozucu ve oyun kurucu olarak, daha açık ifadesiyle mazlumların hamisi rolünde, yeniden tarih sahnesindedir.

Haberin Devamı

Dikkat ediyor musunuz; dünyanın üç kıta yedi iklimindeki ülkelerde, emperyalizme baş kaldıran insan topluluklarının ellerinde, barışın, huzurun ve adaletin timsali Türk bayrakları var.

Neden var acaba, biliyor musunuz?

Neden olacak; Türklerin ve Türkiye’nin güçlenmesini ve yeniden mazlumların hakkını aramasını, zalimlere haddini bildirmesini istiyorlar da ondan.

Bu durumu çok iyi bilen emperyalistler, bu yüzden sürekli olarak Türk’e kefen biçiyorlar. Ne yükselip şaha kalkmamızı istiyorlar ne de ölüp gitmemizi (Topyekûn bir milleti yok edemeyeceklerini bildiklerinden). Bu yüzden sürünmemiz için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar.

1940’lı yıllardan itibaren ve bilahare NATO’ya da girişimizle birlikte ülkemizin tüm kodlarını ellerine geçirmelerine rağmen, başımıza çorap üstüne çorap örmekten geri durmadılar.

Önce ASALA’yı üzerimize saldılar, ardından PKK ve onun uzantıları olan PYD-YPG’yi başımıza musallat ettiler.

İçeride yapamadıkları melaneti, bu kez sınırlarımızın ötesinde denemeye kalktılar. Irak’ı ve Suriye’yi terör örgütlerine dar edince; bu kez içimizde devşirdikleri FETÖ’yü hortlattılar.

Gayeleri çok açık: Türk’e ve Türkiye’ye huzur yüzü göstermemek.

Haberin Devamı

Zira emperyalistler de çok iyi biliyorlar ki Türkler ve Türkiye güçlenince, kendileri istedikleri gibi sömüremeyecek ve zulmedemeyecekler.

Emperyalistler, dün olduğu gibi bugün de Türklerin, mazlumların hamisi ve zalim olan kendilerinin de Molla Kasım’ı olduğunu çok iyi biliyorlar.

Onların şer olarak başımıza musallat ettiği terör örgütleriyle savaşımızı hayra tebdil ettik. Şöyle ki; bu örgütlerle (gerçekte arkalarındaki devletlerle) savaşarak, dünyanın en savaşçı ordusunu meydana getirdiğimiz gibi, bu ordunun 5.nesil silah ve mühimmatını da üretmiş olduk.

Artık hiç kimse Türkiye’ye eski Türkiye gözüyle bakamaz.

Ve artık hiç kimse Türkiye’yi dahil etmeden oyun kuramaz, kurmaya yeltenemez.

Zira cin şişeden çıktı!

Yazarın Tüm Yazıları