Nankör

Eskişehir ilimizin CHP’li ve üstelik Prof. payesi olan, gedikli bir belediye başkanı var.

Haberin Devamı

Kendisi yaşını başını almış (86); piri fani olmasına rağmen, hırsına yenilmiş ve aday olmak istemiş lakin partisi, kendisine kırmızı kart göstererek onu oyunun dışına itmiştir.

O da tıpkı İstanbul Belediye Başkanı gibi reklam ve propaganda ile şişirilmiş ve bu şekilde oluşturulan algılarla milletin gözünde büyütülmüştü. Oysa gerçek tam tersidir; Eskişehir’e gidenler en merkezi yerdeki Odunpazarı semtinin, ana cadde arkasındaki yerleşim yerlerinin viraneyi andırdığını görmüşlerdir.

Makyaja dayalı CHP belediyeciliği, ana caddeleri süsleyip göz boyuyor lakin hemen arkasındaki yapılaşma kelimenin tam anlamıyla sefaleti anlatıyor.

Melih Gökçek’ten önceki Ankara da öyleydi; ana caddelerin hemen arkasındaki daracık sokaklar ve her bir yana kümes gibi serpiştirilmiş binlerce gecekondulardan ibaretti koca başkent.

Haberin Devamı

İşte Eskişehir ilinin aslını inkâr eden (kim bilir, belki de etmiyordur!) bu belediye başkanı, partisinin düzenlediği bir toplantıya katıldı ve gerçek kimliğini ve rengini belli ederek içindeki ufuneti kustu!

Koca Osmanlıyı sözde küçümseyerek, boyundan da yaşından da öylesine iğrenç laflar etti ki, böylece ecdadımızın altın yaldızlı boy aynasında, kendinin o pespaye halini olanca çıplaklığıyla faş etmiş oldu.

Şu sefil mantığa bakar mısınız? Koca Osmanlı İmparatorluğu’nun başındaki sultanlar ve onların çocukları (şehzadeler) Avrupa’ya doğru ne zaman sefere (savaş) çıkarlarmış biliyor musunuz?

Bizim gibi kimsenin bilmediğini, Prof. payeli bu belediye başkanı biliyormuş. Bakın nasıl?

Osmanlı hanedanı mensuplarının sahip oldukları mavi gözlü, beyaz tenli karılar (onun tabiri) ölünce, yerlerine yenilerini almak veya ilk defa evleneceklere aynı tipte karılar (onun tabiri) bulmak için, Koca İmparatorluğun orduları Avrupa’ya sefere (savaş) çıkarlarmış!

Bu ülkenin sözde aydınına bakar mısınız; hademe olacakken yanlışlıkla Prof. yapılmış.

Bu nankör bilmiyor ki, Osmanlı olmasaydı, bugün kendisi ve değer verdiği ne varsa hiç birisi olmayacaktı. İnsan olan, insani meziyetlerden hardal danesi kadar nasibi olan kişi, varlık sebebini inkâr edebilir mi? Varlık sebebine sövebilir mi?

Haberin Devamı

MHP lideri Sayın Bahçeli, bu şom ağzın payını verdi ve bakın ne dedi: ‘Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eğer akli melekeleri sükût etmemişse, eğer beyni sulanmamışsa, izahı ve ifadesi olmayan, tekrarından yüzümün kızarıp, haya edeceğim ve gündeme bomba gibi düşen aşağılık sözleri CHP’nin maalesef özetidir... Eskişehirli vatandaşlarım, böylesi kötü ve köhne bir zihniyeti hak etmiyor... Yazıklar olsun diyorum. Haydi tarihten feyiz almadın diyelim, peki yaşından da başından da mı utanmadın?’

Şu mantık sefaletine bakar mısınız? Üstelik CHP’nin en saygın (!) belediye başkanı addediliyor, bilirkişi ve kanaat önderi olarak fikirlerine başvuruluyor.

Haberin Devamı

Malum fikirlerin neye yaradığı ise, CHP’nin yerinde sayan oylarında görülmektedir!

CHP’de herkes ve her şey yenilenebilir lakin zift dolu bu kafanın yenilenmesi ve gerçeği algılaması asla mümkün değildir!

Nato kafa nato mermer!

 

Yazarın Tüm Yazıları